reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Eeee nie jest tak źle bo po śniadaniu cukier 103 ale podzieliłam sobie śniadanie na 2 części.
Aisha to kiszka z tymi swiętami:-( ale jak nie możesz liczyć na nikogo to chociaż skromnie z mężem sobie poświetujcie. Taki czas razem spędzony tylko na dobre wam wyjdzie:-):tak:
Ależ wy paskudy jesteście tylko co rusz mi smaka robicie na jakieś słodkości.
Dzisiaj na pewno zjem mały kawałeczek ciasta:wściekła/y:;-):-)

reklama
Nas wszystkie rusza na słodkie-:) Bo za długo już- bynajmniej mi. Ja kawe zwykłą piję 1 raz dziennie- mam niskie ciśnienie- a poza tym to inke, kawe zbozową. Na herbaty to już patrzeć nie mogę:no:
U nas słoneczko świeci ale zimno.Chałupa posprzątana i zaraz wybieram się na zakupy.

Hej.....u mnie też ziminca jak nie wiem.....rano - 15 i słońce.....cukier na czczo 91, a po śniadaniu zaraz zmierzę, bo znów spałam dłużej, w nocy nie mogę spać- zasypiam ok 4-ej....wrrrrr.
Aisha co do serników to wiadomo, ze bez słodzików- podałam tak jak na dukanie robiłam, dziewczyn chcą stewią zastąpić.....:tak:
Miłego dnia życze i spadam, bo Niedziela Palmowa bez palmy będzie....:baffled:

ja kupiłam gotowy sernik i zrobiłam. na podwieczorek na pewno się skuszę. nie podaruję:-)
teraz robie obiad. gotuje skrzydelko z indyka i chyba do tego zrobie kaszę.
moje dziewczynki zażyczyły sobie spagetti. kurde kuchnia na dwa garnki to nie dla mnie:)

Edyta a dlaczego nie zjesz spagetti? Ja normalnie dosyć często jadam(uwielbiam) tylko ciemny makaron gotuję i tak bardzo al dente bo rozgotowany cukier podnosi i jest ok. Spróbuj sobie może dla ciebie też będzie dobre

Mi kurcze po kaszy gryczanej rozgotowanej skacze cukier, ale mam dzis taki zly dzien, ze zjadlam kawalek ciasta, bo z muffinek nic nie wyszlo, ale wyratowalismy i wyszlo ciasto...a szkoda gadac...Pewnie cukier bede miec mega...Sprobuje wypic hektolitry wody, moze pomoze,w co wątpie.
Kurcze ach ten serniczek.
Macie racje, ze ta dieta juz tak dlugo...

Ostatnia edycja:
No to slodki dzien mamy:-) i dobrze - taka sobota tez byc musi :-)

Ja wlasnie muffinki do piekarnika wstawilam - dla synka z m&m sami , a reszta z zurawina mrozona , i z malinami - pozniej opedzluje - dzis zjem 2 :-)

reklama
a ja też na słodko:-) już mam dośc picia samej wody i herbaty i na 2 śniadanie wypiłam szklankę soku pomarańczowego...pycha:-D i cukier szok 85tylko:-) chyba pozwolę sobie częściej na taką przyjemność:-)
marja, edyta ależ smakowite muszą być te wasze ciacha:-D

Do góry