reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

no wiem, że ta cholerna mandarynka. - juz chyba do konca ciązy jej nie ruszę. żurawina kilka ziarenek- suszona. więc tez może być. A czort z tymi moimi zachciewajkami:)
Idę zaraz na imprezę ze znajomymi. musze wziąść coś ze sobą do jedzenia- bo oczywiście dla mnie nic tam nie będzie:(
miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
reklama
takiego smaka mi narobiłyście tym sernikiem i co? okazało się, że jutro na imieniny idę i napewno skosztuję kawałeczek pieczonego serniczka:-) ostatnio na chrzcinach też zjadłam malutki i było ok:-);-)

kinderek chrzciny przeżyłam to i w świeta dam radę:-) po prostu musimy sobie byfet bardziej pod siebie przygotować.
Ja będę robić jajeczka z sosem chrzanowym, sałatkę z porów i drugą z gotowanych pieczarek. obie sprawdzone z chrzcin i cukier ok. I jeszcze jak mi się bedzie chciało to zrobię galaretki drobiowe ale to nic pewnego. obiadu się u nas w domu nie gotuje, ew. żurek z jajkiem ale to najwyżej nie bedę jadła albo odrobinkę. Damy radę te świeta ogarnąć;-):-)

o marja dzięki to może pokuszę się o odrobinkę. Ja teraz po kolacji (serek ziarnisty z pomidorem) i 2 kromki chrupkiego miałam 80:szok: Normalnie jakiś rekord swój pobiłam bo tak ładnie nisko to jeszcze nie było a na noc mam już kisielek przygotowany, jupppiiii:-D

Cześć dziewczyny. ja wczoraj po kolacji 118. na imprezie zjadłam- sórówke z pekinki i potem 3 kawałki sledzika.A powiem Wam jakie ciasto przede mną stało- mniam normalnie ślinka mi ciekła. przyszłam do domu o 23 zmierzyłam sobie cukier i miałam 68.:dry:
Dziś na czczo 91 po śniadaniu 101. czyli ok. ale zaraz się chyba dalej położę spać - jakaś nie wyspana jestem.
:happy2:

ja na czczo 72 a teraz czekam na wynik i dalszy ciąg sniadanka. Troszkę się boję o wynik bo pozwoliłam sobie na kawę z mlekiem i cukier może zwariować:baffled:

Natalia ja kawke tylko zbozowa pije co dzien, albo nawet 2 razy dziennie. Widze ze naskrobalyscie sporo. U mnie ze swietami sie rypnelo...eh...szkoda gadac, zawiedli mnie po maxie, takze swiat to ja chyba zadnych nie bede miala :-( Ja wczoraj zapomnialam o posilku nocnym- nie wiem jak to sie stalo ;-), ale dzis cukier na szczescie 90. Zaraz jem sniadanie leciutkie, zeby cukier nie skoczyl, na II sobie na wiecej pozwole. No te serniki to spoko, tylko ten slodzik, a calkiem nieslodkie to chyba niedobre bedzie kurde. Mnie naszla chec z kolei na muffinki, strasznie bym zjadla takie z budyniem, czekolada- mniam! ale moge sie pozegnac...kolejny dzien w wyrze, eh...

reklama
Aisha no ja tez chce muffinki:-) to chyba na te nasze dziewczyny takie smaki mamy:-). Ale ja muffinki jadlam i cukier mialam ok - tzn jadlam przed spacerem z synkiem juz ze 2 razy - i takmysle,ze zrobie je dzis - jadlam z jablkami , a zrobie dzis z owocami moze z truskawkami - i tak na podwieczorek zjem albo przed wyjsciem z domu .Dla synka i meza zrobie z wieksza zawartoscia -ale mi wystarczy i taka zwykla:-)

Do góry