Edyta no ryzyk fizyk. Wiecie, co zauwazylam ze na niektorych palcach jak kluje to mam mniejszy cukier niz na innych:/ i do tego b. wazne jest umycie rąk. Zmierzylam (a smarowalam sie bio oilem) i mialam 134, poszlam umyc rece, zmieniłam palec i juz 125- po obiedzie- ale duzo węgli zjadłam i dlatego ponad norme, bo i nabial i owoc i kanapke i kasze gryczana i warzywa i herbata, no misz-masz. A jak troche spadnie to ide spac!
reklama
Marja
Fanka BB :)
Czasami trzeba sie skusic na cos:-) .Po obiedzie mialam 105 - a zjadlam konkretnie , bo 3 ziemniaki , kotlet mielony i duuuzo surowki z rzepy z marchewka i smietana . Po 2 h zjadlam pol greifruta - a teraz ..... od wczoraj mam slabosc - jeszcze nie jadlam ich ale wczoraj bylam z kolezanka w lidlu i ona kupowala lidlowskie delicje -poziomkowe ! - dzis kupilam je i ja :-) i sie zaraz skusze na 1 :-)
edyta_o17
wróciłam. po obiedzie miałam 122 po urodzinowej kolacji- 101- oczywiście tylko to co mozna. ciasto zjadłam . ale dzien dziś do kitu. jestem caly dzień zmęczona, śpiaca i też to odrazu widac w cukrach. wszystkie powyżej 100.
natalia_bis
widzę, że macie dzień słodkości ja zaraz się skuszę na 1 czekoladkę i zobaczymy co będzie
edyta_o17
jak tam wasze cukry. moje dzis ok. 81/81. dzis szybko zaczęłam dzień i juz jestem po obiedzie. . wczoraj wieczorem sie źle czułam- bolał mnie dół brzucha. wzięłam kąpiel i szybko poszłam spać- dlatego dziś wcześnie wstałam. a jak wasze samopoczucie??
witam
u mnie dzis 74/117
jestem po wizycie u diabetolog. Powiedziala, ze bardzo szybko moje cukry wrocily do normy, bo po tych sterydach na rozwoj płuc maluchow to moglyby szalec ok miesiaca. Na wadze od ostatniej wizyty 2kg mniej, ale mowilam, jej ze to po diecie szpitalnej Teraz mam wizyte na 3.04. Mam nadzieje, ze maluchy jeszcze wtedy w brzuchu beda siedziec.
u mnie dzis 74/117
jestem po wizycie u diabetolog. Powiedziala, ze bardzo szybko moje cukry wrocily do normy, bo po tych sterydach na rozwoj płuc maluchow to moglyby szalec ok miesiaca. Na wadze od ostatniej wizyty 2kg mniej, ale mowilam, jej ze to po diecie szpitalnej Teraz mam wizyte na 3.04. Mam nadzieje, ze maluchy jeszcze wtedy w brzuchu beda siedziec.
Hej u mnie dzis poki co cukry: 94/96, zjadłam obiad, zaraz nastawiam budzik na za godzinę.
Natalia daj znać koniecznie jak ten cukier po czekoladce, ciekawa jestem. elajar czemu bierzesz te sterydy na plucka maluchów?
Edyta ja dzis sie tak czuje, tzn boli mnie miednica, ledwo do dentysty doszlam a mam bliziutko.
Natalia daj znać koniecznie jak ten cukier po czekoladce, ciekawa jestem. elajar czemu bierzesz te sterydy na plucka maluchów?
Edyta ja dzis sie tak czuje, tzn boli mnie miednica, ledwo do dentysty doszlam a mam bliziutko.
edyta_o17
Aisha witaj w klubie ja dzis tez byłam u dentysty- dopiero wróciłam. jutro wizyta u gin. po poludniu. po obiedzie miałam 98, czyli ok. Teraz muszę czekać jeszcze godzine nim coś zjem. a już mnie zaczyna powoli ssać
reklama
edyta, ale nic mi nie zrobil:/ Mialam odbudowac kawalątek jedynki, żeby estetycznie było (nosze aparat i robię sobie gwiazdorski uśmiech hehe), ale dr powiedzial, ze jak nalozy tylko na to miejsce to zaraz odpadnie a szkoda scierac zdrowego zęba. W czwartek ide drugi raz, tym razem do ortodonty i beda gadac co z tym zrobic i czy w ogole jest sens Ja po obiedzie leze, dzis jakas zmeczona jestem, nic mi sie nie chce, nawet sprzatac po sobie, a trudno, odpoczywam. A po schudnieciu moge znow zalozyc swoje pierscionki i obrączkę )
Podziel się: