reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

Aisha gratulacje wielkie :) wszystko się poukłada pamiętam swoje początki po pierwszej ciąży, było ciężko:-)
u mnie cukry od wczoraj są całkiem niezłe dziś po obiedzie miałam 89 szok, a troszkę zjadłam, nawet te na czczo udało mi się jakoś ogarnąć jak na razie przynajmniej:-)

reklama
Hej dziewczyny , ja po wizycie - nie badal mnie zbytnio - tzn zbadal przeplywy i popatrzyl pepowine - wszystko ok . Mam do wyboru 22ego zglosic sie do niego , bo ma dyzur i zajmie sie mna albo 27ego do kontroli jesli nie urodze do tego czasu . Ale ja mam nadzieje,ze do tego czasu urodze , bo na wywolywanie sie nie pisze.

Marja - chyba kazda z nas nie chce wywolywac porodu ,ja mam się zglosic do szpitala 29 maja na wywolanie ale mam cicha nadzieje ,ze mala zlituje się nad matka i urodzi się wcześniej . Pogoda beznadziejna az nic się nie chce .Dzis u mnie porodu nie będzie a jak u was dziewczynki dzieje się cos???.

hej dziewczyny u mnie cukry ok. Chyba jednak sie normują:)
pozatym, nic sie nie dzieje- więc w piatek wywoływanie. ale jeszcze mam cicha nadzieję ze samo do piatku sie ruszy.:-)

Heja!

U mnie tez spokojnie ale i tak byc musi , bo sama z synkiem jestem i idziemy na plac zabaw wiec musi byc spokojnie:-) U nas pogoda dzis super - wczoraj lalo .
Do piatku ( bo maz do tego dnia pracuje ) jak nic sie nie ruszy bierzemy sie za naturalne wywolywanie porodu - z synem poskutkowalo odrazu , mam nadzieje,ze i teraz tak bedzie:-)

Heja!

U mnie tez spokojnie ale i tak byc musi , bo sama z synkiem jestem i idziemy na plac zabaw wiec musi byc spokojnie:-) U nas pogoda dzis super - wczoraj lalo .
Do piatku ( bo maz do tego dnia pracuje ) jak nic sie nie ruszy bierzemy sie za naturalne wywolywanie porodu - z synem poskutkowalo odrazu , mam nadzieje,ze i teraz tak bedzie:-)

Marija- ja mojego meza juz molestuje i puki co nic to nie daje:no:

Ja dziś w szoku. cukry normalnie szok po obiedzie 57:szok: po kolacji 74
może w końcu coś będzie- no ale ja nic takiego nie czuję. dzis nawet 2 lody 2 kawałki ciasta. :-)
Natalia- moj mąż chyba mnie ma już dość - hihi

hej Wam, u mnie ok, stresy zwiazane z macierzynstwem, na szczescie jakos sobie radze;) humory juz mniej rozregulowane,chociaz placzliwa jestem dalej. Mala wlasnie spi- pokaze Wam jakie ma te wloski- kazdy sie zachwyca:) Cukry mierze jak mi sie przypomni, jak mam czas, po prostu urwanie glowy.Natalia a jak Twoje cukry???? mierzysz jeszcze? pozdrawiam wszystkie i czekam na Wasze bobasy! :) pozdrowcie majówki ode mnie!
DSC_0973.jpg

Załączniki

• DSC_0973.jpg
    DSC_0973.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry