reklama
edyta_o17
Fanka BB :)
hej Wam, u mnie ok, stresy zwiazane z macierzynstwem, na szczescie jakos sobie radze humory juz mniej rozregulowane,chociaz placzliwa jestem dalej. Mala wlasnie spi- pokaze Wam jakie ma te wloski- kazdy sie zachwyca Cukry mierze jak mi sie przypomni, jak mam czas, po prostu urwanie glowy.Natalia a jak Twoje cukry???? mierzysz jeszcze? pozdrawiam wszystkie i czekam na Wasze bobasy! pozdrowcie majówki ode mnie!
Zobacz załącznik 558473
Hej Aisha coreczka Twoja włosy to ma exstra- nie widzialam jeszcze by takie małe dzieciątko mialo tyle wlosków.
A wiesz co do mierzenia cukrów- nie wiem jak twoja diabetolog- moja powiedziała ze tylko sie mierzy przez 2 doby po porodzie i przez okres pologu NIE- bo cukry moga skakać. po 8 tyg. robi sie krzywą i wtedy jesli cos wyjdzie to się dalej działa.
Mysiak- spalam cukier?? hymm ale tylko ten wieczorny bo w ciagu dnia na sex nie mam co liczyć
dzis na czczo 84.
natalia_bis
jejusiu Aisha Madzia jest cudowna i śliczna z niej blondyneczka:-):-):-) A miałaś zgagę w ciąży? Bo tyle tych włosków że szok, zazdroszczę bo niedługo kucyki będziesz wiązać
Coś ty nie mam czasu na mierzenie albo ciągle zapominam. Jeszcze jakby to było 1h po posiłku a tu trzeba teraz po 2 mierzyć i zawsze zapomnę. Czasami od wielkiego dzwonu zmierzę ale zawsze mam dobre:-)
Aisha wyślij mi swoje namiary na pw to znajdę Cię na fb
Coś ty nie mam czasu na mierzenie albo ciągle zapominam. Jeszcze jakby to było 1h po posiłku a tu trzeba teraz po 2 mierzyć i zawsze zapomnę. Czasami od wielkiego dzwonu zmierzę ale zawsze mam dobre:-)
Aisha wyślij mi swoje namiary na pw to znajdę Cię na fb
evi26
Czesc dziewczyny ,u mnie cukry ok 77/91 ,pogoda tez ladna . Ja od rana sprzątam ,myje okna ,robie pranie może to cos ruszy chociaż w to wątpię nie czuje ,ze to będzie w tym tyg .Musze chyba meza zmolestowac może to cos da . Wczora miałam ogromnego dola poplakalam sobie mam dość bycia w ciąży zwłaszcza wieczorem i w nocy wogle nie spie ,brzuch twardy jak skala co chwile chodze sikac .
Marja
Heja!!
Ja tez w dwupaku:-)
I tez wieczorami i w nocy najgorzej - mam panike ,ze zaczne rodzic , przez to spac nie moge , pozniej rano wstac nie moge i tak wkolko:-)
Aisha wlasnie mialas zgage? bo ja mialam straszna , ciekawe jak to sie ma do wloskow u maluszka:-)
I tez wieczorami i w nocy najgorzej - mam panike ,ze zaczne rodzic , przez to spac nie moge , pozniej rano wstac nie moge i tak wkolko:-)
Aisha wlasnie mialas zgage? bo ja mialam straszna , ciekawe jak to sie ma do wloskow u maluszka:-)
edyta_o17
Heja!!
a ja za to w nocy spie jak zabita ( nie licząc wstawania na siku) - i nie wiem co będzie po porodzie- szkoda ze na zapas nie mozna się wyspać
nie mam żadnych objawów. Boje sie ze w piatek jak pojede na oddział podłącza kroplowke i nic sienie ruszy to wypuszczą do chałupy. ja pierdziut znajac moje szczęście tak moze byc
Po sniadaniu cukry tez ok
Hej Wam wlasnie to jest zabobon- mialam doslownie zgage kilka razy. Ktos powiedzial, ze podobno kobiety z cukrzyca ciezarnych czesto rodza dzieci z wlosami...ale czy to prawda? pewnie jak ze zgaga.
Ale wiecie co?-wlasnie sie wazylam...kurde w tydzien minus 7kg! kurcze! niemozliwe! spadam bo mala sie budzi! a cukry tez nie mam kiedy mierzyc, czasem tylko to robie....:/
jakby powstal watek typu : dzieci urodzone w maju 2013 prosze-wyslijcie mi linka na pw. z gory dzieki!
Ale wiecie co?-wlasnie sie wazylam...kurde w tydzien minus 7kg! kurcze! niemozliwe! spadam bo mala sie budzi! a cukry tez nie mam kiedy mierzyc, czasem tylko to robie....:/
jakby powstal watek typu : dzieci urodzone w maju 2013 prosze-wyslijcie mi linka na pw. z gory dzieki!
Ostatnia edycja:
natalia_bis
Aisha jak się zakonczy maj to automatycznie cały ten wątek przejdzie do dzieci urodzone w maju 2013 więc nic nie zginie:-)
Zaproszenie wysłane
Nie wiem jak to jest z tą cukrzycą ale ja zgagę w ciązy miałam i mała włoski ma....co prawda nie tyle co Madzia ale łysolek nie jest:-) jak się urodziła to były takie ciemniutkie a teraz to jakoś jaśnieją....boszszeee żeby tylko moje dziecko rude nie było
A tak w ogóle cioteczki to Ada jutro kończy 3 tyg ale ten czas zapiernicza normalnie.... a matka sama nie wie kiedy to zleciało bo non stop jak zombiak niewyspana chodzi;-)
Zaproszenie wysłane
Nie wiem jak to jest z tą cukrzycą ale ja zgagę w ciązy miałam i mała włoski ma....co prawda nie tyle co Madzia ale łysolek nie jest:-) jak się urodziła to były takie ciemniutkie a teraz to jakoś jaśnieją....boszszeee żeby tylko moje dziecko rude nie było
A tak w ogóle cioteczki to Ada jutro kończy 3 tyg ale ten czas zapiernicza normalnie.... a matka sama nie wie kiedy to zleciało bo non stop jak zombiak niewyspana chodzi;-)
evi26
Witam dziewczyny ,u mnie dziś zapowiada się upalny dzień ok 30C wiec nawet nie będę nigdzie wychodzić ,tak mnie strasznie nogi bola i mam opuchnięte cala noc nie spalam jak nie nogi to siku i tak ze 100 razy w nocy ,zadnych objawow porodowych wiec porodu dziś nie będzie . A jak u was ??? . Co do cukrow to ok a jadlam wczoraj lody ,truskawki z cukrem 3 kawałki czekolady .
reklama
natalia_bis
evi jakie pyszności.....
my dzisiaj z małą idziemy do ciotki i zapowiada się nam maraton wózkowy...:-)
my dzisiaj z małą idziemy do ciotki i zapowiada się nam maraton wózkowy...:-)
Podziel się: