reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

Heja!!

Ja tez jeszcze nie rodze ale w nocy mnie lapal bol brzucha , taki okresowy , juz myslalam , ze juz. Jak wstalam to plecy strasznie mnie bolaly ale po prysznicu minelo. Tez czuje opuchniete nogi . Oj jak ja bym w domu posiedziala ale ide z synkiem na plac zabaw.Milego dnia!

reklama
Hej dziewczyny u mnie tez cisza, cukry super więc moze sie cos ruszy- no ale sygnałów puki co brak. jutro mam sie stawić na oddziale - i cos mi sie wydaje ze tak szybko jak pojade to wrócę. :no: oczywiscie w dwupaku:-)
Ale tak szczerze to zaczynam sie bać:confused: jak to bedzie......
u nas gorąco idę na podwórko trochę sie poopalam puki jeszcze mozna:)

cześć dziewczyny, u mnie z cukrami w miarę ok, wczoraj skusiłam się na loda i było dobrze:-) dziś zgrzeszyłam bardziej bo skusiłam się na kawałek drożdżówki i juz było gorzej, ale nic już na to nie poradzę.
Ciekawe co z Anilkiem, bo we wtorek miała przyjechać do Poznania do tej poradni i chyba od tamtego czasu się nie odzywa...

Witam dziewczyny ,cos tu jakas cisza , u mnie nic nowego oczywiście nadal w dwupaku ale się już przyzwyczaiłam do myśli wywoływania porodu ,zadnych objawow przed porodowych ze tez moja dziecko musiało udac się do tatusia !!!
Edyta -trzymam &&&&&&&&&&& za szybko akcje obys już wrocila do nas z dzieciątkiem :)
Marja - co u ciebie ?
Mysiak - a dlaczego będziesz musiala zostać w szpitalu do porodu ?

evi26.. musze zostać bo mnie męczy pokrzywka, wychodzi kilka razy dziennie a osttanio spowodowała duszności. do tego cukrzyca (hahaha) i zastrzyki przeciwzakrzepowe , które biorę :) to wszytsko sprawia ze musze być pod szczególnym nadzorem przed porodem i nie powinnam się przeterminować. a dla mnie to nawet lepiej bo sobie odpocznę ... w domu nie umiem zwolnic tempa

Hej Laski!!

U mnie tez cisza:-)

Wczoraj mialam straszaki - przez godzine skurcze co 8 minut - ale czulam ,ze tonic powaznego ,bo leciutki bol i twardnienie brzucha - przeszlo:-)
Dzis 3 h na spacerze bylam , popralam , teraz cos zjesc trzeba.,
Jak sie cos zacznie u mnie to ja dam znac - mam w telefonie internet wiec sie odezwe napewno :-)

reklama
dziewczyny edyta_o17 napisała sms
"Witam. Jestem na oddziale. cewnik nie pomógł.Jutro dalsze wywoływanie. Poza tym cisza :( pozdr. Edyta_ z bb"
Napisałam że wszystkie trzymamy kciuki żeby jutro już ruszyło:-)

Do góry