hj wam, moja klucha spi, mam chwile. wstala 2 razy w nocy wiec nie ma tragedii.dobrze trafilyscie- jestem na maxa zdezorganizowana. nie wiem co mam robic jak uwine sie i wszystko zrobie przy malej
nie potrafie sprzatac, o gotowaniu nie ma mowy..w ogole jakos dziwnie. Mam nadz ze to szybko sie zmieni. Kocham ja nad zycie. Troche rycze- w szpitalu, w domu wczoraj tez...hormony, szwy ciagna itd., ale najgorsze to to kiedy ona nie moze zlapac cyca i sie denerwuje, bo bol to przetrwam, byle pokarm był. Pojechalam na to ktg w srode i zdazylam wrocic i wody mi odeszly, potem to juz szybko w miare. Namawiali ciagle na cc, mieli robic od razu ale jadlam i chcieli odczekac 6h do 21.00 zeby zrobci to ciecie..przez kilka h jednak rozwarcie na 7cm, skurcze jak nie wiem...za za kolejna chwile juz parlam. Meza do partych nie chcialam jednak, chociaz moglam. Byl przy rozwieraniu szyjki (i siostra) i nawet 2 znajomych na chwile wpadli
, potem parte z lekarzami i poloznymi- super ludzie na prawde, polecam ten szpital, jak dla mnie opieka rewelacyjna. Ludzie mili, kontaktowi, a przy parciu to czulam sie krolowa- tak mnie chwalili, dali glowki dotknac i w ogole, ze taka dzielna, ze szybko itd. Nawet nie wiem kiedy i juz mialam mala na rekach. Doznalam szoku, na prawde, lozysko to samo wyskoczylo, ja nawet nie sluchalam tej poloznej juz. No i jak mała była u mnie na brzuchu to maz przyszedl przeciac pepowine- i tak bylo ok
Nie krepowalam sie i w ogole. Przy parciu rozne rzeczy moga powychodzic, poza tym ja bym sie stresowala tym, ze on sie stresuje, a tak sie spielam i wsio ok
Pewnie bede sie malo udzielac teraz, zycie zmienia sie o 180 stopni, boje sie wszystkiego jak cholera, ze nie bede umiala sie nia zajac itd...zreszta te ktore juz urodzily pewie wiedza o co chodzi, a te ktore nie- wszystko przed Wami. wiem jedno- bedziecie najszczesliwsze i nic wiecej Wam nie bedzie do szczescia potrzebne. Sciskam Was! Dziekuje za wszystkie gratulacje! Natalia a z tobą to bym chciala pozna sie blizej, jesli jest taka mozliwosc
Moze jakis fb? Napisz do mnie na
like.a.star@wp.pl Musimy jak wszystkie urodzimy zalozyc nowy wątek- dzieci slodkich mam maj 2013
Co wy na to?