mysiak
Fanka BB :)
Powiem ci Natalia, ze ja przestałam regularnie mierzyc... mierze sporadycznie po posiłkach, ale na czczo mierze codziennie... i ja nadal nie mam skoków mimo, ze nie trzymam wcale diety. moim zdaniem nie mam nietolerancji glukozy, ani cukrzycy. jak mierzyłam w nocy pomimo późniejszego posiłku nocnego to i tak miałam cukry ok 50-60 o 3 nad ranem, gdzie ostatni posiłek zjadałam o północy. a rano i tak odbicie na 90-99... wiec taka moja uroda.
Dzis pozarłam wielki talerz chrupków duo nesqicka z mlekiem 3,2% i po godzinie miałam cukier 89 wczoraj po mega obiedzie tłuste mielone smażone, kapusta zasmazana z boczkiem i młode ziemniaki i zaraz po tym kawał orzechowca miałam po 1h cukier 79....
No to gdzie ta moja cukrzyca/nietolerancja....
Ja juz się buntuje bo ci lekarze z poradni patologii to ćwoki i tyle... ani razu nie skierowali mnie do diabetologa... i mam ich w nosie....
Dzis pozarłam wielki talerz chrupków duo nesqicka z mlekiem 3,2% i po godzinie miałam cukier 89 wczoraj po mega obiedzie tłuste mielone smażone, kapusta zasmazana z boczkiem i młode ziemniaki i zaraz po tym kawał orzechowca miałam po 1h cukier 79....
No to gdzie ta moja cukrzyca/nietolerancja....
Ja juz się buntuje bo ci lekarze z poradni patologii to ćwoki i tyle... ani razu nie skierowali mnie do diabetologa... i mam ich w nosie....