Co do pogłebiania się cukrzycy. Ja wiem, że do 30 tygodnia czy nawet 32 tygodnia jest najgorzej, a potem stopniowo lepiej ją opanować. Pewnie związane jest to z długością trwania diety i tyle, no i rzeczywiście, teraz mogę zjeść więcej a cukry ładniejsze, na początku skakały dużo bardziej i malutko mogłam zjeść na raz.
reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Hej dziewczynki:-) Melduję się szybciutko z porodówki
Miałam b. mocne skurcze co 1min i teraz dostałam znieczulenie i czuję się jak w niebie Nic nie boli ale niestety rozwarcie coś słabo postępuje i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Chciałabym urodzić do 19 bo teraz na zmianie jest super położna a potem to nie wiem na kogo trafię a wiadomo, że 3faza najgorsza
Miałam b. mocne skurcze co 1min i teraz dostałam znieczulenie i czuję się jak w niebie Nic nie boli ale niestety rozwarcie coś słabo postępuje i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Chciałabym urodzić do 19 bo teraz na zmianie jest super położna a potem to nie wiem na kogo trafię a wiadomo, że 3faza najgorsza
Może z tymi cukrami takm jest.....mnie mówiła diabetolog jak pisałam, ale ja w 29 tyg byłam wtedy....mówiła też o kryzysie w 32 tyg własnie.....oby było jak mówicie......
Natalia trzymaj sie kobietko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Natalia trzymaj sie kobietko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
edyta_o17
Natalia ty to jestes niemozliwa- nawet z porodówki piszesz. Dasz radę wszystko pójdzie dobrze. mam nadzieje że następny raz jak sie odezwiesz to już będzie PO
Co do cukrów- u mnie było wręcz odwrotnie do 32 utrzymywalam dietą i było ok. niestety teraz musze podawać sobie insulinę( ale naszczęscie tylko wieczorem). Moja diabetolog powiedziała, ze to przez to że dziecko sie intensywnie rozwija i łożysko. dlatego cukry mogą skakać.
po obiadku miałam 113. Pozwoliłam już sobie na loda i na arbuza. :-)
Co do cukrów- u mnie było wręcz odwrotnie do 32 utrzymywalam dietą i było ok. niestety teraz musze podawać sobie insulinę( ale naszczęscie tylko wieczorem). Moja diabetolog powiedziała, ze to przez to że dziecko sie intensywnie rozwija i łożysko. dlatego cukry mogą skakać.
Natalia ty to jestes niemozliwa- nawet z porodówki piszesz. Dasz radę wszystko pójdzie dobrze. mam nadzieje że następny raz jak sie odezwiesz to już będzie PO
Moja też mówiła, ze im ciaża starsza, dziecko rośnie i my tez to i zapotrzebowanie na insulinę jest większe, dlatego jak nie zwiększy się dawek to cukry szlaeją i cała wcześniejsza praca na nic......
Lecę na wywiadówkę.....papapa
rysia420
Natalia, a w którym szpitalu jesteś jeśli mogę spytać?
natalia_bis
rysia na siemiradzkiego! Jest super i wszyscy bardzo mili. Naprawdę polecam:-)
A doktor od znieczulenia boski.....
A doktor od znieczulenia boski.....
jakoś od wczoraj nie miałam siły żeby tu zajrzeć a tu taki rozwój akcji :-) Mnie dziś dopadło jakieś choróbsko, boli mnie gardło, głowa, mam lekko podwyższoną temperaturę :-( a na domiar wszystkiego jeszcze wymiotuję od rana i jak tu cukry mierzyć i coś jeść:-(
reklama
Podziel się: