reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

miluszka no wlasnie zeby sie trzymac tego stalego przyrostu to wcinam piers z kurczaka w kawalkach z pieczarkami i cebulka usmazona z brazowym ryzem tylko dla 1 osoby bo M je u rodzicow dzis. znaczy zamierzam dopiero zaraz to zjesc. z tego co widze to wyjdzie duuuuuuuuuzo. ale co to dla mnie :cool2::-D

reklama
Ja wam powiem dziewczyny, że przytyłam juz 15 kilosków:-)
Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Tak jak pisałyscie kiedys ze taka ze mnie straszna chudzinka była, a teraz jaestem takie małe spaślakowate prosie. Ubrania ciązowe musze kupowac rozmiar 40 - gdzie kiedys (przed ciaza) nosilam 34...:p Urosło mi dupsko, noga, łapa ! Jakbym teraz musiala eM przyfasolić to chyba by sie chłopaczyna nie podniosł :p:-):-)

emih dobrze że przytoczyłaś ten artykuł bo się teraz będziemy terminu trzymać:-D

Już nas dzieciaczki pogonią tak że na łeb na szyje nam polecą kilogramy:-)reszte wyssają:-D

Ja nie mam nic do moich 62kg (na plusie 9kg), takie uroki, bardziej sie o skóre martwie na brzuniu bo z wiekiem coraz mniej elestyczna:confused2:

Ja wam powiem dziewczyny, że przytyłam juz 15 kilosków:-)
Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Tak jak pisałyscie kiedys ze taka ze mnie straszna chudzinka była, a teraz jaestem takie małe spaślakowate prosie. Ubrania ciązowe musze kupowac rozmiar 40 - gdzie kiedys (przed ciaza) nosilam 34...:p Urosło mi dupsko, noga, łapa ! Jakbym teraz musiala eM przyfasolić to chyba by sie chłopaczyna nie podniosł :p:-):-)

:-D:-D:-D no nie supcio , rozwalilas mnie tym textem o przyfasoleniu M. hihihi. ale niestety kazda z nas dosc przytyla prawie nic nie jedzac albo niewiele wiecej. no nic...sie zrzuci....:-):tak:. ps ja tez juz czesto 40 kupuje a nosilam 34

emih stosowałaś już wcześniej Montignaca? ja raz.. ale poddałam się niestety, bo za cięzko było mi liczyć ten indeks glikemiczny:baffled:

ja sie pocieszylam-od 2 dni z niedowierzaniem obserwuje spadek wagi o 2 kilo. czyli znow wrocilam do 58. spodnie ciazowe ktore mialam sprzedac sa juz calkiem luzne znowu :-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ale nie ludze sie ze to tluszcz mi opadl. od 3 dni porzadnie sikam-winogrona sa nieocenione i po prostu chyba opuchlizna mi zeszla. bo tez to niemozliwe z e w 2 dni nagle sie ciuchy luzne zrobily bez powodu. 2 kilo to nie 8 i pewnie byla to woda zatrzymywana :-)

krotko mowiac mam swoj nowy ulubiony owoc :-) :tak:

u mnie 30 tydz ciazy i 9 na plusie - Louise - teraz juz nie bedziemy tak przybieraly na wadze jak w srodkowych m-cach...bynajmiej tak czytalam i tak mialam w pierwszej ciazy wiec ...ja wciaz ludze sie na chytry plan zmieszczenia sie w 12 kg na finiszu;)

reklama
rusia pocieszylas mnie :-) zreszta moja siora i bratowa tez tak mowia wiec mam nadzieje ze to prawda. moze i ja sie w jakichs 15 zmieszcze...:sorry::-)

Do góry