reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

miluszka no wlasnie zeby sie trzymac tego stalego przyrostu to wcinam piers z kurczaka w kawalkach z pieczarkami i cebulka usmazona z brazowym ryzem tylko dla 1 osoby bo M je u rodzicow dzis. znaczy zamierzam dopiero zaraz to zjesc. z tego co widze to wyjdzie duuuuuuuuuzo. ale co to dla mnie :cool2::-D

reklama
Ja wam powiem dziewczyny, że przytyłam juz 15 kilosków:-)
Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Tak jak pisałyscie kiedys ze taka ze mnie straszna chudzinka była, a teraz jaestem takie małe spaślakowate prosie. Ubrania ciązowe musze kupowac rozmiar 40 - gdzie kiedys (przed ciaza) nosilam 34...:p Urosło mi dupsko, noga, łapa ! Jakbym teraz musiala eM przyfasolić to chyba by sie chłopaczyna nie podniosł :p:-):-)

emih dobrze że przytoczyłaś ten artykuł bo się teraz będziemy terminu trzymać:-D

Już nas dzieciaczki pogonią tak że na łeb na szyje nam polecą kilogramy:-)reszte wyssają:-D

Ja nie mam nic do moich 62kg (na plusie 9kg), takie uroki, bardziej sie o skóre martwie na brzuniu bo z wiekiem coraz mniej elestyczna:confused2:

Ja wam powiem dziewczyny, że przytyłam juz 15 kilosków:-)
Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Tak jak pisałyscie kiedys ze taka ze mnie straszna chudzinka była, a teraz jaestem takie małe spaślakowate prosie. Ubrania ciązowe musze kupowac rozmiar 40 - gdzie kiedys (przed ciaza) nosilam 34...:p Urosło mi dupsko, noga, łapa ! Jakbym teraz musiala eM przyfasolić to chyba by sie chłopaczyna nie podniosł :p:-):-)

:-D:-D:-D no nie supcio , rozwalilas mnie tym textem o przyfasoleniu M. hihihi. ale niestety kazda z nas dosc przytyla prawie nic nie jedzac albo niewiele wiecej. no nic...sie zrzuci....:-):tak:. ps ja tez juz czesto 40 kupuje a nosilam 34

emih stosowałaś już wcześniej Montignaca? ja raz.. ale poddałam się niestety, bo za cięzko było mi liczyć ten indeks glikemiczny:baffled:

ja sie pocieszylam-od 2 dni z niedowierzaniem obserwuje spadek wagi o 2 kilo. czyli znow wrocilam do 58. spodnie ciazowe ktore mialam sprzedac sa juz calkiem luzne znowu :-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ale nie ludze sie ze to tluszcz mi opadl. od 3 dni porzadnie sikam-winogrona sa nieocenione i po prostu chyba opuchlizna mi zeszla. bo tez to niemozliwe z e w 2 dni nagle sie ciuchy luzne zrobily bez powodu. 2 kilo to nie 8 i pewnie byla to woda zatrzymywana :-)

krotko mowiac mam swoj nowy ulubiony owoc :-) :tak:

u mnie 30 tydz ciazy i 9 na plusie - Louise - teraz juz nie bedziemy tak przybieraly na wadze jak w srodkowych m-cach...bynajmiej tak czytalam i tak mialam w pierwszej ciazy wiec ...ja wciaz ludze sie na chytry plan zmieszczenia sie w 12 kg na finiszu;)

reklama
rusia pocieszylas mnie :-) zreszta moja siora i bratowa tez tak mowia wiec mam nadzieje ze to prawda. moze i ja sie w jakichs 15 zmieszcze...:sorry::-)

Do góry