reklama
emih
Fanka BB :)
Chyba to jednak regułą nie jestu mnie 30 tydz ciazy i 9 na plusie - Louise - teraz juz nie bedziemy tak przybieraly na wadze jak w srodkowych m-cach...bynajmiej tak czytalam i tak mialam w pierwszej ciazy wiec ...ja wciaz ludze sie na chytry plan zmieszczenia sie w 12 kg na finiszu
W poprzedniej ciąży do 31tyg przytyłam 13kg a w ostanich 9tygodniach kolejne: 10-11...
Wiem Louise, ja CIę przyłamałam
M
madzik1980
Gość
Ja 9 kg na plusie -no rośnie ta waga bezlitośnie!!
_louise_
Chyba to jednak regułą nie jest
W poprzedniej ciąży do 31tyg przytyłam 13kg a w ostanich 9tygodniach kolejne: 10-11...
Wiem Louise, ja CIę przyłamałam
emih no nie dobijaj mnie byle nie to bo moj kregoslup tego nie wytrzyma narazie mam ciagle jeszcze nadzieje ze nie bedzie tragedii. od poprzedniej wizyty 3 tyg temu waga nie poszla na szczescie w gore :-) oby tak dalej to pierwszy raz od poczatku ciazy mi sie zdarzylo
7 to nie duzo, wiem, ja mam chorobę jelit więc duzo przeze mnie "przelatuje"
moje wolanie, zeby sie zmniejszylo, dotyczylo przedewszystkim biustu
mysle, ze teraz to sie woda zatrzymuje, ja np widzę slady skarpetek na kostkach
moje wolanie, zeby sie zmniejszylo, dotyczylo przedewszystkim biustu
mysle, ze teraz to sie woda zatrzymuje, ja np widzę slady skarpetek na kostkach
reklama
_louise_
marta ja tez mysle ze pare z tych moich 13 kilo na plusie to woda zatrzymujaca sie. sledy mam od skarpetek mega-dzis nawet po 3 godzinach nie chcialy zniknac-cm nad i cm pod sciagaczem odbitym tak mam cialo nasaczone...jak gabka ale moze szybko zrzucimy po porodzie te kilosy ;-) a i cellulit zniknie bo to pewnie wodny :-)