reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

u mnie jakies 8 kg na plus i mam nadzieje ze do konca ciazy zmieszcze sie w 10-12kg dodatkowych...

reklama
u mnie 30 tydz ciazy i 9 na plusie - Louise - teraz juz nie bedziemy tak przybieraly na wadze jak w srodkowych m-cach...bynajmiej tak czytalam i tak mialam w pierwszej ciazy wiec ...ja wciaz ludze sie na chytry plan zmieszczenia sie w 12 kg na finiszu;)
Chyba to jednak regułą nie jest :p
W poprzedniej ciąży do 31tyg przytyłam 13kg a w ostanich 9tygodniach kolejne: 10-11...
Wiem Louise, ja CIę przyłamałam ;)

kurcze, ja mam na plusie 7-7,5 kg zalezy od dnia. co do biustu, to z 70 D zmienil sie w 75 G. jak dla mnie- dramat!! no ale liczę, że chociaz TROCHE sie zmniejszy:0
no i to 32 tydzien

ja jak pisałam mam 9,5 na plusie, ale teraz to szybko utyłam bo 4 tygodnie temu miałam tylko 6,5 na plusie...przytyłam 3 kg w 4 tygodnie- masakra...łudzę się, ze to woda...

Chyba to jednak regułą nie jest :p
W poprzedniej ciąży do 31tyg przytyłam 13kg a w ostanich 9tygodniach kolejne: 10-11...
Wiem Louise, ja CIę przyłamałam ;)

emih no nie dobijaj mnie :szok: byle nie to bo moj kregoslup tego nie wytrzyma :no: narazie mam ciagle jeszcze nadzieje ze nie bedzie tragedii. od poprzedniej wizyty 3 tyg temu waga nie poszla na szczescie w gore :-) oby tak dalej :tak: to pierwszy raz od poczatku ciazy mi sie zdarzylo :szok:

7 to nie duzo, wiem, ja mam chorobę jelit więc duzo przeze mnie "przelatuje"

moje wolanie, zeby sie zmniejszylo, dotyczylo przedewszystkim biustu:tak:

mysle, ze teraz to sie woda zatrzymuje, ja np widzę slady skarpetek na kostkach

reklama
marta ja tez mysle ze pare z tych moich 13 kilo na plusie to woda zatrzymujaca sie. sledy mam od skarpetek mega-dzis nawet po 3 godzinach nie chcialy zniknac-cm nad i cm pod sciagaczem odbitym tak mam cialo nasaczone...jak gabka :dry: ale moze szybko zrzucimy po porodzie te kilosy ;-) a i cellulit zniknie bo to pewnie wodny :-)

Do góry