reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Ja juz tez mam 3kg do przodu, jak nie 4:-p Ale co na to poradze, slodyczy za wiele nei jem, pije przewaznie wode, no i jak mam ochote to jem bo jak eni zjem to mnie brzuch muli albo glowa boli.

reklama
perla no to to jest do wykonania :-):-):-) ale ja mysle ze z 2 strony jak bedziesz jesc rozsadne ilosci i ruszac sie w miare mozliwosci a przytyjesz ciut wiecej to chyba da rade ;-) w koncu to organizm sam zadecyduje ile mu trzeba. oczywiscie nie mowie o extremach typu 30-40 kilo bo tyle to faktycznie tez bym nie chciala przytyc...chyba strasznie ciezko potem zrzucic te kilogramy, nawet mimo tego ze jak dzidzius juz jest na swiecie to naprawde jest co robic :-)

ehhhh... oczekiwanie chcialabym tak jak ty z reka na sercu powiedziec , ze jem normalnie i zdrowo... ale no...naprawde nie moge...:-):-):-) nie mam dla siebie usprawiedliwienia.no chyba ze te papierosy rzucane-ale to kara i powinnam sie powstrzymac od podjadania

ja szczerze mówiac nie przytyłam jeszcze ani kilograma ! a chyba juz powinnam zaczac nabierac kształtów powoli

Ja mam 1-1,5 kg do przodu (wreszcie waga 50kg) Chciałam żeby zostało mi parę kg po pierwszej ciąży, ale niestety wszystko spadło. Może tym razem się uda.

a ja nie wiem o co chodzi ale juz dzis mi waga pokazala 50 kilo rowne :szok: jem prawie tak jak jadlam-minimalnie wiecej podjadam. ale jestem przerazona ta szybkoscia przyrostu masy :-):-):-)

na szczęście na razie jestem na 0 nie przytyłam jeszcze, ale niestety ja z dość wysokiej wagi startuje. No i na razie jakoś nie mam apetytu. Mam tylko nadzieję że się nie pojawi bo strasznie sie boje żeby nie przytyć wiecej niż góra 10kg właśnie ze względu na wysoką wagę startową. Koleżanka teraz w stycziu rodzi i tylko 8 kg przytyła, musze sie spytać jak to zrobiła ;-)

reklama
na szczęście na razie jestem na 0 nie przytyłam jeszcze, ale niestety ja z dość wysokiej wagi startuje. No i na razie jakoś nie mam apetytu. Mam tylko nadzieję że się nie pojawi bo strasznie sie boje żeby nie przytyć wiecej niż góra 10kg właśnie ze względu na wysoką wagę startową. Koleżanka teraz w stycziu rodzi i tylko 8 kg przytyła, musze sie spytać jak to zrobiła ;-)
moja kolezanka tez tylko 10 kilo przytyla. szczuplutka, zgrabniutka-z tylu bym nie powiedziala, ze w ciazy jest.a jak sie zapytalam jak ona to zrobila to powiedziala, ze w zasadzie cala ciaze byla w ruchu.nie pracowala ale spacery, basen itd.

Do góry