kama
Fanka BB :)
:-) dobre:-)ogorkowa wychodzi;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) dobre:-)ogorkowa wychodzi;-);-)
Nie przejmuj się ja w pierwszej ciązy po 3 mies przytyłam 6 kg a później juz tak szlo sobie spokojnie po 2 kg co mies.Kurde ja mam 5 kg do przodu Co to bedzie jak nawet an polowie nei jestem
teraz ciezko kobietom nie przytyc wiecej niz 10 kilo. moj pan ginekolog powiedzial, ze dawniej za jego czasow kobiety tyly do 10 kilo, a teraz jak jest wszystko przetworzone to niestety tyja o wiele wiele wiecej. ale jak dasz rade, to jestem pelna podziwu i wiem ze tak sie da, bo moje znajome 2 i siora wlasnie wiecej niz dyche nie przybraly :-)dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda