reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
JA własnie chyba też mam sporo na plusie (dlaczego nie mogę się doczekać wagi łazienkowej???? :wściekła/y:) Za tydz u gina się okaże :baffled: Ale faktycznie, niby piszą, że w drugim trymestrze wzrasta apetyt i więcej się tyje, a ja właśnie z jedzeniem sporo przystopowałam, bo przestałam odczuwać takiego wilczego apatytu, jaki miałam jeszcze 2-3tyg temu.. Jednak sądzę, ze wcześniej to ja zajadałam głód nikotynowy a nie rzeczywiste zapotrzebowanie dzidzi :baffled:

U mnie obecnie 1kg w porywach 1,5 na plusie, cycki już o rozmiar większe, brzuszek zaokrąglony...a nogi mi schudły i takie dwa patyki mam...śmiesznie to wygląda...nawet M zauważył.

emih ja też bym nie miała wagi gdyby nie punkty z BP:tak:a z tym zajadaniem głodu nikotynowego może być racja, mnie też już apetyt opadł nieco choć jak już sobie nałoże na talerz to aż M wyraża podziw:-)

Ja mam 2,5 na plusie. Mam koleżanke która przytyła 25 i schudła w mgnieniu oka i bez śladu więc się nia martwmy na zapas i jedzmy co i ile nam potrzeba:tak:

dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda

dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda
teraz ciezko kobietom nie przytyc wiecej niz 10 kilo. moj pan ginekolog powiedzial, ze dawniej za jego czasow kobiety tyly do 10 kilo, a teraz jak jest wszystko przetworzone to niestety tyja o wiele wiele wiecej. ale jak dasz rade, to jestem pelna podziwu i wiem ze tak sie da, bo moje znajome 2 i siora wlasnie wiecej niz dyche nie przybraly :-):tak:

Moja waga nie wzrasta radykalnie-przytyłam dopiero 60 dkg. ale brzuszek już spory i dziwie się że tylko tyle-najwyraźniej mam dobrą przemianę materii i staram się między głównymi posiłkami zjadać sporo owoców.A tak poza tym biust również powiększył się o rozmiar.Ale i tak uważam że wszystkie kobietki w ciąży bez względu na to ile przytyją są bardzo atrakcyjne i wyjątkowe;-)

Ja też jestem zadowolona, bo wczoraj na wizycie wyszło, że przytyłam 1 kg. :-) W domu się nie ważyłam, bo się bałam i myślałam, że więcej tego będzie.

reklama
racja racja, wszystkie bez wyjątku jesteśmy wyjątkowe i tak też wyglądamy:tak:

louise dobrze mówi ten doktor, jemy paści przeworzone jakieś sztuczne dodatki i stąd też te kilogramy.Choć moja mama nie chodziła ze mną w czasach paści a przytyła z 30 kg i jej zostało niestety:happy2:ale my świadome kobietki dbamy o siebie jak trzeba:-)

Do góry