reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
JA własnie chyba też mam sporo na plusie (dlaczego nie mogę się doczekać wagi łazienkowej???? :wściekła/y:) Za tydz u gina się okaże :baffled: Ale faktycznie, niby piszą, że w drugim trymestrze wzrasta apetyt i więcej się tyje, a ja właśnie z jedzeniem sporo przystopowałam, bo przestałam odczuwać takiego wilczego apatytu, jaki miałam jeszcze 2-3tyg temu.. Jednak sądzę, ze wcześniej to ja zajadałam głód nikotynowy a nie rzeczywiste zapotrzebowanie dzidzi :baffled:

U mnie obecnie 1kg w porywach 1,5 na plusie, cycki już o rozmiar większe, brzuszek zaokrąglony...a nogi mi schudły i takie dwa patyki mam...śmiesznie to wygląda...nawet M zauważył.

emih ja też bym nie miała wagi gdyby nie punkty z BP:tak:a z tym zajadaniem głodu nikotynowego może być racja, mnie też już apetyt opadł nieco choć jak już sobie nałoże na talerz to aż M wyraża podziw:-)

Ja mam 2,5 na plusie. Mam koleżanke która przytyła 25 i schudła w mgnieniu oka i bez śladu więc się nia martwmy na zapas i jedzmy co i ile nam potrzeba:tak:

dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda

dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda
teraz ciezko kobietom nie przytyc wiecej niz 10 kilo. moj pan ginekolog powiedzial, ze dawniej za jego czasow kobiety tyly do 10 kilo, a teraz jak jest wszystko przetworzone to niestety tyja o wiele wiele wiecej. ale jak dasz rade, to jestem pelna podziwu i wiem ze tak sie da, bo moje znajome 2 i siora wlasnie wiecej niz dyche nie przybraly :-):tak:

Moja waga nie wzrasta radykalnie-przytyłam dopiero 60 dkg. ale brzuszek już spory i dziwie się że tylko tyle-najwyraźniej mam dobrą przemianę materii i staram się między głównymi posiłkami zjadać sporo owoców.A tak poza tym biust również powiększył się o rozmiar.Ale i tak uważam że wszystkie kobietki w ciąży bez względu na to ile przytyją są bardzo atrakcyjne i wyjątkowe;-)

Ja też jestem zadowolona, bo wczoraj na wizycie wyszło, że przytyłam 1 kg. :-) W domu się nie ważyłam, bo się bałam i myślałam, że więcej tego będzie.

reklama
racja racja, wszystkie bez wyjątku jesteśmy wyjątkowe i tak też wyglądamy:tak:

louise dobrze mówi ten doktor, jemy paści przeworzone jakieś sztuczne dodatki i stąd też te kilogramy.Choć moja mama nie chodziła ze mną w czasach paści a przytyła z 30 kg i jej zostało niestety:happy2:ale my świadome kobietki dbamy o siebie jak trzeba:-)

Do góry