reklama
ania_pestka
Fanka BB :)
Waga ruszyła...0,5kg do przodu i coś mi się wydaje że większość w cycach się ulokowała
atabe
Ja zaczynam z wagą 49,2(wczorajsza waga u lekarza), narazie przytyłam 0,5 kilograma
ło matko ja to nie pamiętam kiedy tyle ważyłam pewnie ty skończysz z taką wagą z jaką ja zaczełam
_louise_
ja od poczatku ciazy przytylam 2,5 kilo wazylam 46 teraz 48,5 kg, ale szczerze to te poltora mi przez swieta przybylo :-):-):-) zreszta chyba nie ma sie co martwic bo widze ze wszystkie troszke przytylysmy po swietach. poza tym u mnie rzucenie papierosow zawsze pociaga za soba tycie.wiadomo podjadanie, wolniejsza przemiana materii .to ostatnie to jest jak dla mnie masakra. ale za wszystko trzeba w zyciu placic..
_louise_
Dziewczyny ale trzeba brać pod uwagę takze to ze jestem niziutka mam tylko 157 wzrostu
patipaula to jestes dokladnie mojego wzrostu hihihi- jakbysmy wiecej wazyly to bysmy juz dosc okraglo wygladaly:-):-):-)
oczywiscie w ciazy sie nie liczy ;-)
kasiente
jakie jestescie malutkie chudziny
ja mam 165cm wzrostu i przed ciaza udalo mi sie zrzucic 7kg i wazylam 58kg a teraz jestem 22kg+ w dalszym ciagu tak nie chcialabym przytyc teraz w II trymestrze wiecej niz 5kg bo se zalamie ale chya mi nie grozi bo sie nie obiadam g..nami za przeproszeniem
ja mam 165cm wzrostu i przed ciaza udalo mi sie zrzucic 7kg i wazylam 58kg a teraz jestem 22kg+ w dalszym ciagu tak nie chcialabym przytyc teraz w II trymestrze wiecej niz 5kg bo se zalamie ale chya mi nie grozi bo sie nie obiadam g..nami za przeproszeniem
_louise_
kasiente jak nie bedziesz jesc g..n :-) i slodyczy to nie przytyjesz bardzo duzo. jestem pewna. damy rade. mnie przeraza ile je teraz czasu poswiecam myslom o jedzeniu odkad te fajki rzucilam ciagle bym cos podjadala. a najgorsze ze wszyscy sie uparli na swieta dostarczyc mi tony slodyczy, ktore leza w kuchni i mnie przywoluja bez przerwy ;-) staram sie opierac ale cos ciezko mi to idzie. z jednej strony to zaluje ze nie mam tych mdlosci i wymiotow...
reklama