reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
JA już nie jadam kolacji, ale efektów nie widzę- jedynie masakryczny głód w środku nocy :/ Ale może jak w końcu zrezygnuję z biszkoptów i kruchych ciasteczek dzień w dzień to w końcu się ruszy... ALe powstrzymać się nie mogę! Buuuuuu :(

ja nie wiem ile ważę...
Ostatnio tak wpierdzielam, że mała sadzi wiecznie zielone kupy, ale jakoś jest szczęśliwa, więc wpierdzielam dalej. Niech pozna jak najwięcej smaków :-D Mamuśka dba o pulpeta :-)

a ja mam ciagle 7kg wiecej niz przed ciaza a do tego wilczy apetyt nad ktorym nie potrafie zapanowac,silnej woli do diety mi niestety brak a ciasteczka zawsze tak slodko sie do mnie usmiechaja ze nie potrafie sie im oprzec:-Dkiedys schudne,mam taka nadzieje;-)

poczytałam o rozszerzaniu diety... i zapodałam sobie jabłko, w ramach zwężania swojej talii buuuuu brzuch dalej duży choć wagowo jak przed ciążą, czyli sporo...a tak mi się nie chce brzuszków ćwiczyć...buuuu

ja waze o 2kg mniej niz przed ciaza ale wciaz to nie moja idealna waga jaka bym chciala miec tak z 10 kg bym jeszcze chciala ale to nie realne tak wiec 7kg bedzie oki:)
a brzuch tez mam duzy i co gorsza po porodzie mi sie zmiejszyl a teraz znowu urosl i nie wiem od czego buuu

ja też mam niby wagę jak przed ciążą, ale brzuchol duży:wściekła/y: tylko, że chyba wiem, od czego-od słodyczy heh nie mogę im się oprzeć

Ja mam jeszcze kolka kilogramów, ale najbardziej mi przykro z powodu rozstępów na udach. Chciałam chodzić z małą na basen,a le się wstydzę...

Mruczka kup sobie stroj z szortami :) Chyba , ze tak nisko masz te rozstepy, bo jak u gory to chyba powinno byc ok.
Ja mam 1,5kg mniej niz przed ciaza.

reklama
ja na basen musialabym sie zaopatrzyc w stroj pletwonurka,zeby zakryc wszystkie mankamenty i pozostalosci po ciazy:zawstydzona/y:

Do góry