reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
Ja na taki zwykły basen to jeszcze długo nie pojdę, ale od listopada chciałam chodzić z Karolką na basen dla niemowląt. Mam nadzieję,że nie tylko ja będę taka pokiereszowana po ciaży:baffled:

ja mam niby 3..no 3,5 kg do zbicia...ale kurcze czasu brak by skupic sie na sobie...a jeszcze do tego za tydz lecimy do PL...chrzciny, wesele...jakos mnie to wszystko stresuje,,,,

noo niby tak..zarlo sie:D..ale i bylam w ciaglym ruchu i kg spadl:D...czyli do zbicia jeszcze 2 - 2,5 ...ale ujedrniac jeeest co;/..

Czesc Dziewczyny!! Mam pytanko. Jestem teraz w 4 mies. ciazy i szukam czegos dobrego na roztepy... Wczesniej wspominałyscie cos na temat mustelli-dobre to jest?? Co byscie jeszcze poleciły?? (sorki za błedy ale mam klawiature zepsuta). Pozdrawiam!! =)

ja używałam oliwki 2xdziennie, ziajki- i nic nie pomogło, w ostatnich tyg zrobiły mi się mega giga rozstępy:-(

reklama
Do góry