reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Kurcze, Dziewczyny jak Wy to zrobiłyście że już zbiłyście tyle kg? :szok: Ja szłam do porodu niestety z 25 kg na +. Do teraz spadło mi tylko 10, jeszcze 15 zostało. Nadal niestety chodzę w spodniach ciążowych. Po świętach zaczynam chodzić na basen i siłownię, to może coś drgnie

reklama
ewcik skaza białkowa. zero słodyczy napojów kolorowych. Jem chleb z dżemem, wędzonym schabem. kurczak na obiad gotowany lub sos z niego. ryż, kasza, ziemniaki i tak jakoś zeszłam z kilogramów :-)

W ciąży niby duzo nie przytyłam bo 8 kg a schudłam juz 13 kg, czyli waze mniej 5 kg jak przed zajściem w ciąże, żadnych diet nie mam lecę z kilogramami w dół, po pierwszej ciazy musiałam stosowac diety a teraz samo leci...

reklama
Do góry