reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

też mam tą mustelę- ale mi nawet się nie chce nią smarować, a co dopiero ćwiczyć :szok: ...podziwiam... też mam jakieś 2 kg więcej niż przed ciążą i ten brzuchol.........ehhhhhhh

reklama
ja miałam mustelle ciążową przeciw rozstępom i pomogła bo nie mam rozstępów kosztowała 90zł. A po porodzie jest mustella żel poporodowy i tu podbijam pytanie jest skuteczna??? bo o tym słyszałam raczej złe opinie i nie wiem czy warto wydać tak dużo pieniędzy?

Nie znam mustelli z autopsji:no: Ale wiem że na mój "luźny" brzuszek jest jedna metoda, ćwiczenia, tylko jeszcze ta wiedza nie dogadała się z moimi chęciami:-D

atabe he he, no właśnie, dla mnie też już super kwadrans niemal w SPA jak się choć posmaruję czymś:-D

Właśnie nie wiem czy mustella jest skuteczna, nigdy tej firmy nie używałam, ani w ciąży ani po- faktycznie żal mi było pieniędzy... Opinie nie są super przychylne. Po poprzedniej ciąży ćwiczyłam, nosiłam pas poporodowy a na noc pas propenowy (polecam- choć nie wygodny, wypaca że hej :tak:) A z wyszczuplających avonu używałam, podobno garniera z masażerem jest rewelacyjny (czytałam super opinie) i następny własnie taki kupię za część ceny mustelli

u mnie wciaz 3kg na plusie,obwisly brzuch i rozstepy.nie cwicze bo mi sie nie chce:/nie smaruje sie,albo robie to bardzo zadko a tylko dlatego ze wieczorem jestem juz taka padnieta ze marze o szybkiej kapieli i lozku,tak wiec pretensje moge miec tylko do siebie.
o mustelli nic mi nie wiadomo.

kama u mnie podobnie, jak u Ciebie:tak:

emih co to ten pas propenowy? bo wpisuję to hasło w google i nic nie wyskakuje:sorry:

Mustela jest bardzo dobra do smarowania przed ciaza jak i po ciazy - droga ale warto

ja uzywam z musteli tez kosmetyki dla Julki do kapieli - jest rewelacyjna

ja na plusie mam 1,5 kg. Od września planuję raz w tygodniu aerobik i chciałabym chodzic na ćwiczenia z maluchami.
dziewczyny czy może wicie ile Jędrek musi mieć skończone miesięcy, żebym mogła zapisać się z nim na aerobik?

reklama
Do góry