reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

jurkowa ja w pierwszej (10 lat temu) i teraz w drugiej ciąży używałam vichy, nie wiem czy to pomogło czy geny ale nie mam ani jednego rozstępu. Natomiast moja mama ma cały brzuszek w rozstępach.

reklama
ja dalej 6 kg na plusie-nie mam kiedy cwiczyc i becek wystaje bo nie mam kiedy pasa sciagajacego nosic. nie wiem zreszta czy teraz mi jeszcze cos pomoze...chyba juz za pozno na pas...

Dziękuję wszystkim za odp;) Widzę że już się temat rozmowy zmienił- niestety dawno tutaj nie zaglądałam...:/
Poszłam za radą ewa81r i zamówiłam na allegro żel podwójnie działający z musteli;) Zobaczymy co to da... Pewnie kto ma tendencje do roztępów to i tak wyjdą.. Mam nadzieję że mnie to nie będzie dotyczyć;)
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i trzymam kciuki za te które próbują dojść do formy po porodzie ( uhhh, mnie też to czeka) =) heh

kacperek ale schudłaś szybko i dużo:shocked2:

Ja ważę 53-54 czyli tyle ile przed ciążą ale przed ciążą od 2 lat próbowałam wrócić do ulubionej wagi 50-51kg:-D

reklama
Do góry