reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
miałam się nie ważyć do wizyty...no ale jednak stanęłam na wagę...i po Świętach kolejny kilogram do przodu...czyli w sumie 9kg.

ja 1kg po świętach więcej, razem 8:szok:a przedwczoraj było 1,5 kg mniej, może to majty tyle ważą:-)

olyv masaże nawet jak ciąża oki są niewskazane, nigdy nie wiesz jak twój organizm zareaguje, innej nic a jak raz u Ciebie może być inaczej więc myśle lepiej chuchać na zimne;-)sutków nie powinno się też draznić, zalecane to jest na wywoływanie/przyspieszenie porodu własnie, chartowac nie trzeba cycuszków:tak:chyba że masz na myśli takie masownie jak ja, mizim chwilę w miejscu gdzie kopie akurat, to myślę nie zaszkodzi;-)

U mnie 26 tydzień, 5 dzień ciąży kilogramy mi rosną...buuu....uda się zaokrągliły,cellulit też się pokazał....przed ciążą miałam 62-63 kg, a teraz waże 74-75 ( święta były - dobre ciasteczka itd. dały znac :-) )

wczoraj się ważyłam 63,4 czyli już ponad 10 na + ale myślę, że to po świętach tak i wieczorem się ważyłam po objedzeniu :)

a dzisiaj w dzień dobry tvn albo w kawa czy herbata nie wiem bo przełączałam pan dietetyk powiedział, że kiedyś się mówiło, że kobieta powinna przytyć 13-16kg a teraz od tego się odchodzi bo tak naprawdę wszystko powyżej 7-8 kg jest zbędne!! to mnie pocieszył.

dziewczyny ja 2 tygodnie temu z 50 kg weszłam na 62,5 kg !
a teraz to boje sie stawać na wadze po tych świętach, traaaagedia xP

[FONT=&quot][/FONT]

7 kg na plusie :) czyli równiutki 60 po wczorajszym ważeniu :) przez ostatni miesiąc przytyłam tylko kilogram, a wcale sobie nie żąłuje (wrecz przeciwnie ostatni miesiąc stał pod znakiem ogromnej ilości słodyczy - których wcześniej nie jadłam prawie w ogóle, bo zwyczajnie nie lubie)

reklama
Do góry