reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

ja tez 7,5 -8 kg na plusie... oj idzie teraz ta waga szybciej...tzn w pierwszej ciazy na tym etapie mialam ok 5-6...coz......

reklama
kurcze, ja pomimo tego, że jestem na etacie durszlaka tyję ostro. W ciągu 2 dni kilogram!!! to jakaś porażka i jak to możliwe?

miluszka no ale tak? Ginka mnie prześwięci jak zobaczy moją wagę... Zobaczyłam się dziś w dużym lustrze i wyć mi się chce, nawet na plecach mi się wałeczki porobiły. Najchętniej schowałabym się teraz w mysiej dziurze, bo wyglądam tragicznie:no:

tweenie - gorszy dzien masz po prostu!! ile juz w sumie do przodu? poza tym teraz swieta byly. Nie martw sie tak. Zrzucimy szybko te kilosy. Bedziemy sie motywowac, teraz co mozesz zrobic dla siebie to masuj i podszczypuj brzusio by sie przyzwyczajal do tego, ze rosnie. Potem szybciutko zejdziemy. Pewnie wiekszosc dziewczyn po pol roku. Ja sobie daje czas na odwrocone 9 miesiecy :) jezeli bede karmic. Damy rade!

miluszka - nie wolno masować i podszczypywać brzucha!! Grozi to wywołaniem porodu!!! To już na pierwszej wizycie mi lekarz i położne powiedziały, a potem wszystkie ciężarne lub młode mamy koleżanki potwierdziły, że też to od swoich lekarzy słyszały. Tylko szybko brzuch smarować i nie wmasowywać i tyle.

rusia a z jaka waga skonczylas poprzednim razem i jak pozniej z jej zrzucaniem????
w poprzedniej ciazy przytylam lacznie 10 kg (w ostatnim miesiacu kg mi spadl;) za szpitala wyszlam tylko + 2 kg...i po kilku m-cach karmienia piersia bylam -2 kg sprzed ciazy...Zgubnym okresem dla mnie bylo odstawienie malej od piersi...wskoczylo 5 kg...

rusia- no tak, ale waga to nie wszystko, jak mi poszlo w ramiona, uda i biodra to po wyjsciu ze szpitala tak po prostu nie zejdzie - bedzie trzeba sie postarac - gorzej, ze juz jest 10 na plusie :/

tweenie- u mnie tesciowa kazala podszczypywac by skore zmuszac do rozciagania, a o masowaniu brzusia mowilam, gdy smarujemy kremem!

reklama
Do góry