reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

kusska ja też tak tylko patrze czy już 60 przekroczyłam:-Di juz blisko bo 59,5 czyli 6,5 na plusie, więcej 1 kg. niż z Emi w tym tygodniu no i teraz miałam wagę wyjściową niższą bo 53 a wtedy 55 czyli tyje więcej ale to pewnie dlatego że przy M mam mniej stresów niż przy eks:-pno i wtedy pracowałam do 6 miecha a teraz od 2go siedzę w domciu:tak:

I tak waga to tylko waga bo każda ma inną sylwetke i inaczej się rozkłada. Ja jestem drobnej kości i w ubraniu nie widać ale jak jestem toples to na oko widać że moim udem by stado wilków pojadło:-D

Jesteśmy piękne tak czy siak ;-)

reklama
Marudzicie kobietki, ja ważę blisko 77 kg :p z czego trzeba zauważyć, że moja ostatnia "ważona" wizyta wykazała pierwszy dodatek w wadze a nie jak do tej pory spadek więc ja przy Was kobiety czuję się jak wieloryb ;)

magdzia ja swojej wagi nie zdradzę, bo to najpilniej strzeżona tajemnica w tym kraju:-D ale pocieszę Cię, że ważę więcej niż Ty;-)i to dobre parę kg więcej:-p

Pewnie wyższa jesteś ode mnie ;p jak czytam ze dziewczyny waza po niecale 60 kg to zazdroszcze ;) a one sie jeszcze przejmuja ;p

Pewnie wyższa jesteś ode mnie ;p jak czytam ze dziewczyny waza po niecale 60 kg to zazdroszcze ;) a one sie jeszcze przejmuja ;p

no dokładnie,takie chudziny, ja 60 kg to chyba w podstawówce ważylam:-D dałabym wszystko, żeby kiedyś poczuć, jak to jest mieć 60 kg.. także kobiety- nie narzekajcie ;-)
co do wzrostu, to mam 172cm

otóż to:tak: magdzia jak widzisz, ja mam jeszcze więcej niż Ty:-D także też możesz się pocieszyć;-)

E tam Ewcik jak wspominałaś jest tylko kilka kg róznicy między nami, pewnie malutko, ale z niektórymi laseczkami to mam ponad 18 kg różnicy :p

reklama
Do góry