reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
Ja to mam nadzieję, że skoro przyszła wreszcie wiosna to wezmę się za porządki na działce.... a po budowie i nawiezieniu ziemi mam kosmiczne pobojowisko. I trawkę muszę zasiać i roślinki posadzić itp itd... Za chwilę przeprowadzka mnie czeka, a więc i wieeelkie sprzątanie, układanie, mycie, sortowanie .....
A w związku z powyższym jak zacznę się wreszcie ruszać po leniwej zimie to brzuszek będzie rósł a waga nie :D
Zobaczymy tylko czy plan się uda :pPP

PS. w środę wizyta więc powiem ile znowu na +

Ja mam 168 cm i ważę już 63 :-( Tylko, że Ty masz już duży brzuszek a mnie chyba poszło w tyłek :-D
JA mam 168 i bez kilka deko 70kg. I poszło mi wszędzie i w tyłek i w brzuch, nawet mam wrażenie że ręce jakoś mi się o tułów w barkach ocierają- jakbym motyle miała jak kulturysta- tyle że to tłuszcz na "bicepsach" :sorry2:

Ojej, ja też mam 168 cm :) Od początku ciąży ważyłam niezmiennie 53kg (minus kilogram w pierwszym okresie). Tak było przez całe 4 miesiące. w piątym miesiące przytyłam 6 kg (ważę się tylko u lekarza, więc przeskok z 53 na 59 z jednej wizyty na drugą był dla mnie ostrym szokiem;]). Jestem w 24 tc i o ile wcześniej jadłam raczej normalnie, o tyle mój apetyt z początkiem 6stego miesiąca wzrósł przerażająco. Dobrze, że jestem szczuplutka ;P (przynajmniej jeszcze...)

Witamy powietrze :)
To już po zdjęciu z avatarka widac ześ szczupaczek tzn żeś szczupluteńka :) Niektórzy to mają dobrze ;)
Zapraszamy tez na wątek główny :)

Po badaniu na cukrzycę i nie najlepszych wynikach byłam zmuszona odstawić słodycze (nie udało mi się jeszcze to tak do końca) ale waga też przestała iść w górę...
Mam 167cm a ważyłam wczoraj 61kg czyli 8kilogramów na plusie...

reklama
JA mam 168 i bez kilka deko 70kg. I poszło mi wszędzie i w tyłek i w brzuch, nawet mam wrażenie że ręce jakoś mi się o tułów w barkach ocierają- jakbym motyle miała jak kulturysta- tyle że to tłuszcz na "bicepsach" :sorry2:

emih u mnie identycznie,tez jak taki zapasiony kulturysta sie czuje:/ dodam ze ty to jakies 10 cm wyzsza ode mnie jestes,ja z moimi 158cm i 65kg nie czuje sie za specjalnie:/

Do góry