reklama
kropa501
Fanka BB :)
No niestety, ja dokładnie powiem za tydzień, ale tak pi razy oko 23 tydz i +8-9kg
emih, no to idziemy łeb-w-łeb, i z wiekiem ciąży, i z wagą
u mnie juz 7 na plusie,od ostataniej wizyty która byla 3 tyg temu 2,5kg poszło w góre, a gin sobie zażartował i mówi mi "pani anetko to moge juz na końcu karty wpisać 100?" i tak małymi literkami 100kg wpisał haha
Dowcipniś Mój stwierdził ostatnio: "no, to bariera dźwięku została przekroczona" :/ Na szczęście przed ciążą zgubiłam 12, to mam z czego odbijać
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
No to już macie trochę do przodu ;-)
Ja byłam na wizycie u ginekologa 5 marca (w 20 tyg ciąży) i miałam do przodu jeden kilogramik :-) tylko ;p
W sumie to nie wiem jak to liczyć, bo - do 6 tc przytyłam 3 kg, potem po ciężkich wymiotach, pobycie przez to w szpitalu... i osłabieniu - straciłam te 3 kg. więc od tamtej pory liczymy wraz z lekarzem mój przyrost wagi który równa się jednemu kilogramowi
Rosnę tylko w brzusiu, biodra jedynie się poszerzyły ale nie żeby tam przybyło tłuszczyku, tylko jakoś tak szerzej że żadne spodnie, nawet biodrówki pod brzuchem się nie dopinają ;-)
szykuje mi się więc nowa inwestycja - spodnie ciążowe
Ja byłam na wizycie u ginekologa 5 marca (w 20 tyg ciąży) i miałam do przodu jeden kilogramik :-) tylko ;p
W sumie to nie wiem jak to liczyć, bo - do 6 tc przytyłam 3 kg, potem po ciężkich wymiotach, pobycie przez to w szpitalu... i osłabieniu - straciłam te 3 kg. więc od tamtej pory liczymy wraz z lekarzem mój przyrost wagi który równa się jednemu kilogramowi
Rosnę tylko w brzusiu, biodra jedynie się poszerzyły ale nie żeby tam przybyło tłuszczyku, tylko jakoś tak szerzej że żadne spodnie, nawet biodrówki pod brzuchem się nie dopinają ;-)
szykuje mi się więc nowa inwestycja - spodnie ciążowe
ninia79
Zaangażowana w BB
A juz myslalam ze cos ze mna nie tak. Wczoraj sobie tak mysle ze ponad polowa ciazy a ja tylko 3,5 kg przytylam. Ale widze ze wszystko w normie:-) Musze jeszcze sprawdzic jak tylam w poprzednich ciazach.
ninia79
Zaangażowana w BB
Kochana , a do jakiego lekarza chodzisz ?
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
a co? znasz jakichś ze Szczecina? ;-) Dr Krzysztof Ira :-)
ja też się dziwię że mało przytyłam choć wyglądam już całkiem dorodnie
coś czuję, że 2 kwietnia na wizycie okaże się że zdrowo przekroczyłam 70-tkę bo bym się zdziwiła jeśli nie... szkoda że nie mam wagi w domciu
ostatnio było 69 kg ;-)
ahhh co bym mogła jeszcze dodać zmieniam rozmiar biustonosza z E na F !! wię ma co u mnie ważyć:-) a tu lipa heh
coś czuję, że 2 kwietnia na wizycie okaże się że zdrowo przekroczyłam 70-tkę bo bym się zdziwiła jeśli nie... szkoda że nie mam wagi w domciu
ostatnio było 69 kg ;-)
ahhh co bym mogła jeszcze dodać zmieniam rozmiar biustonosza z E na F !! wię ma co u mnie ważyć:-) a tu lipa heh
Załączniki
Ostatnia edycja:
ninia79
Zaangażowana w BB
a co? znasz jakichś ze Szczecina? ;-) Dr Krzysztof Ira :-)
ostatnio było 69 kg ;-)
Ja tez ze szczecina, tylko ze teraz na emigracji -)). Ja kiedys chodzilam do Z. Celewicza, super lekarz i bardzo za nim tesknie. -(
A brzusio masz piekny, podobny do mojego -))
olyv
u mnie też z +7 nawet się nie ważę. A na pocieszenie wczoraj wciągnęłam tabliczkę czekolady .... a co
reklama
ania_pestka
A ja już od ponad tygodnia stoję z wagą...7 na plusie...ale ten przestój to pewnie związany z porządkami i większą ilością spacerów...więc muszę się ruszać żeby za dużo nie przytyć.