reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
No niestety, ja dokładnie powiem za tydzień, ale tak pi razy oko 23 tydz i +8-9kg

emih, no to idziemy łeb-w-łeb, i z wiekiem ciąży, i z wagą :)

u mnie juz 7 na plusie,od ostataniej wizyty która byla 3 tyg temu 2,5kg poszło w góre, a gin sobie zażartował i mówi mi "pani anetko to moge juz na końcu karty wpisać 100?" i tak małymi literkami 100kg wpisał haha

Dowcipniś :) Mój stwierdził ostatnio: "no, to bariera dźwięku została przekroczona" :/ Na szczęście przed ciążą zgubiłam 12, to mam z czego odbijać ;)

No to już macie trochę do przodu ;-)
Ja byłam na wizycie u ginekologa 5 marca (w 20 tyg ciąży) i miałam do przodu jeden kilogramik :-) tylko ;p
W sumie to nie wiem jak to liczyć, bo - do 6 tc przytyłam 3 kg, potem po ciężkich wymiotach, pobycie przez to w szpitalu... i osłabieniu - straciłam te 3 kg. więc od tamtej pory liczymy wraz z lekarzem mój przyrost wagi który równa się jednemu kilogramowi :-D
Rosnę tylko w brzusiu, biodra jedynie się poszerzyły ale nie żeby tam przybyło tłuszczyku, tylko jakoś tak szerzej że żadne spodnie, nawet biodrówki pod brzuchem się nie dopinają:-p ;-)
szykuje mi się więc nowa inwestycja - spodnie ciążowe :cool2:

A juz myslalam ze cos ze mna nie tak:baffled:. Wczoraj sobie tak mysle ze ponad polowa ciazy a ja tylko 3,5 kg przytylam:confused:. Ale widze ze wszystko w normie:-) Musze jeszcze sprawdzic jak tylam w poprzednich ciazach.

a co? znasz jakichś ze Szczecina? ;-) Dr Krzysztof Ira :-)

ja też się dziwię że mało przytyłam :-p choć wyglądam już całkiem dorodnie :-D
coś czuję, że 2 kwietnia na wizycie okaże się że zdrowo przekroczyłam 70-tkę :cool2: bo bym się zdziwiła jeśli nie... szkoda że nie mam wagi w domciu
ostatnio było 69 kg ;-)

ahhh co bym mogła jeszcze dodać:-p zmieniam rozmiar biustonosza z E na F !! wię ma co u mnie ważyć:-) a tu lipa heh

Załączniki

• DSC04468..jpg
    DSC04468..jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
a co? znasz jakichś ze Szczecina? ;-) Dr Krzysztof Ira :-)

ja też się dziwię że mało przytyłam :-p choć wyglądam już całkiem dorodnie :-D
coś czuję, że 2 kwietnia na wizycie okaże się że zdrowo przekroczyłam 70-tkę :cool2: bo bym się zdziwiła jeśli nie... szkoda że nie mam wagi w domciu
ostatnio było 69 kg ;-)

ahhh co bym mogła jeszcze dodać:-p zmieniam rozmiar biustonosza z E na F !! wię ma co u mnie ważyć:-) a tu lipa heh

Ja tez ze szczecina, tylko ze teraz na emigracji -)). Ja kiedys chodzilam do Z. Celewicza, super lekarz i bardzo za nim tesknie. -(

A brzusio masz piekny, podobny do mojego -))

dzisiaj na wadze wyskoczyło 59,9 hehe czyli jeszcze 60 nie przekroczyłam :) niemniej to oznacza że już prawie 5 kg na+
Butterfly ładny brzusio.

reklama
A ja już od ponad tygodnia stoję z wagą...7 na plusie...ale ten przestój to pewnie związany z porządkami i większą ilością spacerów...więc muszę się ruszać żeby za dużo nie przytyć.

Do góry