reklama
A mi się waga zepsuła A teraz najbardziej by mi się przydała bo ostatnio mam ogromny apetyt... ciągle coś bym jadła, staram się jakoś opanować i nie podjadać między posiłkami nic poza owocami bo taka przesada nie wyjdzie mi i bobo na dobre.
Ja też obiecałam sobie, że przytyje max. 10 kg, ale nie wiem czy to realne. I tak najważniejsze żeby bobo był zdrowy, a będę miała siłę zrzucić nadprogramowe kg :-)
Ja też obiecałam sobie, że przytyje max. 10 kg, ale nie wiem czy to realne. I tak najważniejsze żeby bobo był zdrowy, a będę miała siłę zrzucić nadprogramowe kg :-)
justyska88
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze od początku ciąży nic nie przytyłam moja gin powiedziała że już na nastepnej wizycie muszą pojawić się jakieś kilogramy. Ostatnio mam wilczy apetyt więc pewnie juz przybyło mi troche.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
no więc przybył mi kilogram, ale wizualnie czuję się na więcej, boczki mi się zrobiły i troszkę w cyckach przybyło. Przynajmniej M jest zadowolony, bo ma wreszcie za co złapać i jakiś bardziej drapieżny się zrobił.
M
madzik1980
Gość
No to pięknie 3 kg na plusie -waga teraźniejsza 57 kg
Te kilogramy to za to ,że narzekałam że nie tyje.
Te kilogramy to za to ,że narzekałam że nie tyje.
ania_pestka
Fanka BB :)
U mnie już 1,5kg w porywach do 2kg...waga ruszyła już na dobre.
no więc przybył mi kilogram, ale wizualnie czuję się na więcej, boczki mi się zrobiły i troszkę w cyckach przybyło. Przynajmniej M jest zadowolony, bo ma wreszcie za co złapać i jakiś bardziej drapieżny się zrobił.
jakbym ja napisala tego posta
reklama