reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

zgadzam sie!:-)

ja tez wciagam ogorkaowa, ogorki, pomarancze, sledzie i wszstko co kwasne....a na plusie ok 0,5-0,7...niecaly kg;-)

reklama
A mi się waga zepsuła :( A teraz najbardziej by mi się przydała bo ostatnio mam ogromny apetyt... ciągle coś bym jadła, staram się jakoś opanować i nie podjadać między posiłkami nic poza owocami bo taka przesada nie wyjdzie mi i bobo na dobre.
Ja też obiecałam sobie, że przytyje max. 10 kg, ale nie wiem czy to realne. I tak najważniejsze żeby bobo był zdrowy, a będę miała siłę zrzucić nadprogramowe kg :-)

Ja jeszcze od początku ciąży nic nie przytyłam moja gin powiedziała że już na nastepnej wizycie muszą pojawić się jakieś kilogramy. Ostatnio mam wilczy apetyt więc pewnie juz przybyło mi troche.:)

no więc przybył mi kilogram, ale wizualnie czuję się na więcej, boczki mi się zrobiły i troszkę w cyckach przybyło. Przynajmniej M jest zadowolony, bo ma wreszcie za co złapać i jakiś bardziej drapieżny się zrobił. :-D

u mnie też juz powoli waga ruszyła, całe szczęście narazie tylko w brzusia idzie, no i ostatnio biuścik jakiś dostałam wkońcu

reklama
Do góry