reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
o nie o nie ja nie chce znowu przytyć 25 kg. a ty leci jak szalone .....
+5

witaj w klubie:) ja tez za pierwszym razem przytylam 25kg. i nie chce powtorzyc tego wyniku. na razie przez mdlosci i brakk apetytu w pierwszym trymestrze przytylam tylko 0,5kg ale teraz to juz poleci z górki. apetyt wrocil

znalazlam baterie do wagi i zwazylam sie .
mam 2,5 lub 3 na plusie bo tak pomiedzy pokazywala wiec nie jest zle myslalam ,ze juz z plus 5 albo i 7 mam .
W poprzedniej ciazy na tym etapie mialam juz +10:-D:-D

Vanilka: to podwójne gratki! Żeś 20tydz przeskoczyła i w ryzach wagę trzymasz (szczęściaro jedna!) :tak:

emih podziekuje tylko za gratki z okazji poloweczki :happy::happy::*
a z waga to wiesz sama jak jest ..kilka obfitych dni w jedzonko i juz nie bedzie tak kolorowo :-D

Własnie, właśnie... mi od tygodnia apetyt znó dopisuje a za dwa ważenie u gina :eek: czas znów "wcisnąć" brzuch :)-D:-D:-D) i pokiwać przecząco głową na słodycze, co by siary nie było i czerwonych policzków ze wstydu :rofl2: A po wizysie znów 2 tyg pobłażania sobie :sorry::-p TAKI JEST MÓJ PLAN CIĄZOWY ;)

E no laseczki trzymamy się nieźle;-)

louise a ty się nic nie przejmuj bo musiasz nadgonić do reszty wagą, jakbyś ty chciała, my wieloryby a ty foczka co:-D

reklama
ja sie trzymam w granicach 1,5kg...ale czuje, ze mi w biodra idzie..w poprzedniej jakos tak brzuszek bardziej do przodu..a teraz na boki:baffled:..maz mowi, ze sobie wkrecam...:sorry:

Do góry