reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Bra moje też były jakby puste a mleko sikało ale uwież mi może być gorzej...............:dry: Czego Tobie nie życzę Twoje to pędą piękniutkie jędrniutkie:tak:;-) Jaipur Twoje też:tak:;-)

reklama
Mi się tak marzy choć 4 godzinki spania pod rząd :baffled:.

Zasnęła o 19 i już dwa razy byłam u niej. Utulenie nie pomogło, wręcz przeciwnie jeszcze bardziej wpieniło:dry:, tylko "ucho jamnika" uratowało sprawę:dry:.

agacio piekniutkie jędrniutkie to będą jak zainwestuję kilka tysięcy , na naturę juz nie ma co liczyć :-D

Adeczka przez ostatnie dwa tygodnie Igor spał bardzo ładnie z jedną pobudką nad ranem. Spał ze mną dlatego tak fajnie było.Wczoraj tatuś zdecydował się wrócić do wspólnego wyrka i Igorek wylądował w łóżeczku,stąd te pobudki :( No nic trochę minie zanim się znowu przestawi!

Ale mi dziecko numer zrobilo .. siedzi sobie z Tata i muzyczki sluchaja... teraz!
Tak sie wybudzila mocno Polinezja... zatanczylysmy w swietle komputera do Phila Collinsa i idziemy usypiac sie.. nie ma bata - jest po 23tej! Dobranoc :*

reklama
A my mieliśmy koszmarna noc Oli o 1 w nocy się przesikał i trzeba było przebrać a potem co chwilę się wybudzał i praktycznie cała noc przy cycku, rawie w ogóle nie spalam. Mam nadzieje, ze dzisiaj będzie ok.

Do góry