basiekk dałam mojemu parę razy mleko mm,tzn ojciec dał w nocy,(bo matce kazał spać , ponoć zombie przypomina(-przesadza) to potem gość spał jak zabity do rana. Napewno jest bardziej kaloryczne i dłużej je trawi, to samo z kupami, po tej butli mm kupsztal był jakby dodatkowy.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Basiek coś w tym jest ;-)
U nas nocki wróciły do no normy, 3 pobudki na jedzonko, za to w dzień odrabia i ciągle na mnie wisi.
Widzę, że dyskusja już nic nowego nie wniosła:-)
Trzeba poszukać nowego tematu
Jedno jest pewne, nie ma odpowiedzi jednoznacznej, zapewne wynika to z trudności zbadania wielu problemów dotyczących macierzyństwa. Każda przesada jest szkodliwa i tak jak napisała Bra tylko inaczej, najważniejsze nie działać wbrew sobie i dziecku. Internet aż huczy od dyskusji tego typu i ilu ma zwolenników tyle przeciwników, jak wszystko co jest ważne a niejednoznaczne.
U nas nocki wróciły do no normy, 3 pobudki na jedzonko, za to w dzień odrabia i ciągle na mnie wisi.
Widzę, że dyskusja już nic nowego nie wniosła:-)
Trzeba poszukać nowego tematu
Jedno jest pewne, nie ma odpowiedzi jednoznacznej, zapewne wynika to z trudności zbadania wielu problemów dotyczących macierzyństwa. Każda przesada jest szkodliwa i tak jak napisała Bra tylko inaczej, najważniejsze nie działać wbrew sobie i dziecku. Internet aż huczy od dyskusji tego typu i ilu ma zwolenników tyle przeciwników, jak wszystko co jest ważne a niejednoznaczne.
U nas ostatnio tez jest calkiem gites, Pola zasypia i to baaaardzo ladnie miedzy 20 a 21,
jesli sie w ogole budzi do polnocy - to tylko raz i na przytulanko :-):****
pozniej tradycyjnie okolo polnocy cycamy i potem raz jeszcze nad ranem.
jesli sie w ogole budzi do polnocy - to tylko raz i na przytulanko :-):****
pozniej tradycyjnie okolo polnocy cycamy i potem raz jeszcze nad ranem.
Żelka
Fanka BB :)
U nas spanie kiepścizna ... młody się kładzie późno (około 21 spać) wstaje o 12 na cysia (wtedy my też się kładziemy) i później różnie ostatnio się budził co godzinę. Czasami się budzi o 3 później o 6 już wstaje Trudno to wszystko wyczuć ... Ale ja cierpliwa jestem zemszczę się, jak będzie do szkoły chodził
lepidoptera
Fanka BB :)
U nas ze spaniem lepiej. Mała zasypia najczęściej 20-20.30. Wcześniej, przed kąpielą dostaje kaszkę (nie za dużo - na 90ml wody), a po kąpieli cycuch. Zasypia sama, bez problemów, ale ze smoczkiem (jak go widzi, to ma taką radochę). Ostatnio robi sobie kokon z kołdry (codziennie to samo) - tak macha nóżkami, że całą kołdrę ma na sobie (ale się nie odkryje) i zasypia. Poprawiam jej tą kołdrę, ale późńiej i tak jest to samo. W sumie, to jest na tyle duża, że nic sobie nie zrobi, na główkę kołderki nie naciąga, a nawet gdyby, to umie sobie z tym poradzić. Ten smoczek muszę jej późńiej wyjąć, bo przebudza się w nocy i wtedy smok jest ratunkiem (gdyby obudziła się ze smokiem, to zostaje już tylko cyc).
Na karmienie budzi się nad ranem.
Na karmienie budzi się nad ranem.
reklama