reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

reklama
Madzik :szok: nie wiedziałam, że to w ogóle jest możliwe. Szacun dla Julka, zamawiam go na zięcia:-D na bank będzie spokojny chłopak :-D

nasz Lenek kombinuje ze snem ostatnio :-D budzi sie codziennie po 23... wyspana, ponowne usypianie trwa okolo godziny. po zaśnieciu obudziła sie ponownie po 2 godzinach, znowu wyspana, wzięłam więc ją do łóżka gdzie spędziła ze mną jakis 2 godziny, podczas których zrobiła mi malinke na cycusiu :rofl2: obudziła sie na dobre po 6... Lenusia co z tobą????? :cool2:

:-D a ja narzekam, że Jagoda robi pobudki o 4 i 6 :-D

Tylko, że ja kładę się na drugi bok i udaję, że śpię, zatkam cycem jak się dziecko znudzi i śpimy dalej. Noc jest od spania nie od zabawy, nie ma siły, która mnie zmusi do jakiejkolwiek aktywności :-D

ja jestem przeciwna spaniu z maluszkiem i to co się stało dzisiejszej nocy to był odosobniony przypadek :-D zreszta podczas tych dwóch godzin u nas w łóżku nie było zabawy tylko spanie z cycusiem :tak: a spaniu z cycusiem mówię stanowcze i kategoryczne nie , więc Lenuś mamusia zbiera siłki w dzień i przyszłej nocki nie będzie juz tak łatwo :-D

Bra, rybko a powiedz mi... dlaczego jesteś przeciwna spaniu z dzieckiem? Tak z ciekawości pytam :-)

reklama
a hope ty nam napisz dlaczego jesteś zwolenniczką ? :-D

żeby nie było, bo ja też jestem przeciwniczką, bo coś mi się wydaje, że tak po prostu wygodniej a nie, że badania niektóre podkreślam mówią, że tak dla dziecka lepiej :tak: tak to chyba lepiej ale dla rodziców :) już w ogóle dla mamy karmiącej piersią, np. przytocząc hope " zatkam cycem "

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry