reklama
bra00721
Fanka BB :)
nasz Lenek kombinuje ze snem ostatnio budzi sie codziennie po 23... wyspana, ponowne usypianie trwa okolo godziny. po zaśnieciu obudziła sie ponownie po 2 godzinach, znowu wyspana, wzięłam więc ją do łóżka gdzie spędziła ze mną jakis 2 godziny, podczas których zrobiła mi malinke na cycusiu obudziła sie na dobre po 6... Lenusia co z tobą?????
Hope
podwójna mama :-)
a ja narzekam, że Jagoda robi pobudki o 4 i 6
Tylko, że ja kładę się na drugi bok i udaję, że śpię, zatkam cycem jak się dziecko znudzi i śpimy dalej. Noc jest od spania nie od zabawy, nie ma siły, która mnie zmusi do jakiejkolwiek aktywności
Tylko, że ja kładę się na drugi bok i udaję, że śpię, zatkam cycem jak się dziecko znudzi i śpimy dalej. Noc jest od spania nie od zabawy, nie ma siły, która mnie zmusi do jakiejkolwiek aktywności
bra00721
Fanka BB :)
ja jestem przeciwna spaniu z maluszkiem i to co się stało dzisiejszej nocy to był odosobniony przypadek zreszta podczas tych dwóch godzin u nas w łóżku nie było zabawy tylko spanie z cycusiem a spaniu z cycusiem mówię stanowcze i kategoryczne nie , więc Lenuś mamusia zbiera siłki w dzień i przyszłej nocki nie będzie juz tak łatwo
reklama
P
paulina007
Gość
a hope ty nam napisz dlaczego jesteś zwolenniczką ?
żeby nie było, bo ja też jestem przeciwniczką, bo coś mi się wydaje, że tak po prostu wygodniej a nie, że badania niektóre podkreślam mówią, że tak dla dziecka lepiej tak to chyba lepiej ale dla rodziców już w ogóle dla mamy karmiącej piersią, np. przytocząc hope " zatkam cycem "
żeby nie było, bo ja też jestem przeciwniczką, bo coś mi się wydaje, że tak po prostu wygodniej a nie, że badania niektóre podkreślam mówią, że tak dla dziecka lepiej tak to chyba lepiej ale dla rodziców już w ogóle dla mamy karmiącej piersią, np. przytocząc hope " zatkam cycem "
Ostatnio edytowane przez moderatora: