reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

reklama
Super Bra, nie takie straszne to jak nam się wydawało prawda??
U nas też wczoraj sukcesik, Ale dwa razy wybudzała się zanim na dobre zasnęła, ale za każdym razem nie było problemu z uspaniem :tak:.

Brawo dziewczyny - gratki dla mam i maluchow :)))

U nas wczoraj usypianie !5 razy! do swojego lozeczka i ostatecznie spanie ze mna w lozku od po 23.00 do rana ..........:confused2:

styna zasypianie trwalo 40 minut, a naturalny czas zasypiania niemowlaka to podobno 20 minut... czyli jak na nauke to nie jest tak źle!!! a twojego M to w d..pę kopnij!
naszą Lenusie udało sie odzwyczaic od mleczka wodą. od tego czasu budzi się o wieeeele rzadziej :tak:

u nas stale tak samo, jak ja wam zazdroszczę przespanych nocek, Oli wybudza sie coraz częściej chyba bo ja juz sama nie wiem, jestem tak zmęczona, ze nawet już nie patrze na zegarek w nocy. Teraz wybudzał sie juz 2 razy, nie wiem wypił z butli 140 ml potem jeszcze cyca sporo wypił i obudził sie po niecałej godzince i domagał sie cycka. Proszę doradźcie mi co robić, próbuje go tulić, śpiewam, wkładam smoczka a on strasznie krzyczy i szuka cycka, i w konsekwencji poddaje sie i daje mu tego cycka. trochę pociumka i zasypia dalej. On chyba sie przyzwyczaił do zasypiania tylko z cyckiem w budzi. POMOCY

alex a próbowalas zastępować mu mleczko wodą? u nas to naprawde pomogło!
niemowle w wieku naszych dzieci nie powinno tak często jeść, powinno miec przerwę od trawienia.
a jak go usypiasz???

reklama
Moim zdaniem dzieci cycowe a zwłaszcza te, które przy cycu zasypiają powinien usypiać tata. Alex Oli wie że mama=cyc:sorry: Po wybudzeniu gdy bierzesz go na ręce i przytulasz normalne, że cyca szuka... Pogadaj z mężem niech on będzie usypiał Oliwierka po przebudzeniu.

Do góry