reklama
bra00721
Fanka BB :)
basiekk jestem pod ogromnym wrażeniem bardzo się cieszę a na chwilę obecna nawet zazdroszczę i sobie życzę takich samych sukcesów u ciebie to naprawdę krok milowy. nie dosyć, że zasypia sama, to bez smoczka i cycusia, a stało sie to w całkiem nielugim czasie super!
agacio wspaniale ! ale ja jestem podobnie skrzywiona jak basiekk, lepiej sie czuję jak choc raz Lenus sie obudzi- jestem wtedy taka ważna i potrzebna )))
agacio wspaniale ! ale ja jestem podobnie skrzywiona jak basiekk, lepiej sie czuję jak choc raz Lenus sie obudzi- jestem wtedy taka ważna i potrzebna )))
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
agacio to się ciesze :-)
bra super że tatus się spisuje
bra super że tatus się spisuje
basiekkk
Fanka BB :)
Hahaha Bra jak widać nie tylko imię mamy takie samo:-) Ja tam lubię wstawać, byle nie co godzina, jak to miało miejsce ostatnio. Uwielbiam jak malutka się we mnie wtula w nocy. Całuje ją wtedy w czółko delikatnie tulę kilka minut i odkładam, rozmarzyłam się, coś cudownego:-).
Kurcze tak bardzo chciałabym, żeby tak fajnie już zawsze nam się zasypiało jak teraz.
Agacio wow całą nocka brawo dla Franusia
Kurcze tak bardzo chciałabym, żeby tak fajnie już zawsze nam się zasypiało jak teraz.
Agacio wow całą nocka brawo dla Franusia
reklama