reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Alex dokładnie dziewczyny mają rację:) Ty nakarm Oliego a potem zostaw mężowi, niech się wykaże:)
Majuś i jak tam Polcia?? Przespała ładnie nockę??

U nas też nocka w miarę. Mała trzeci dzień zasnęła bez cyca, choć domagała się nie powiem, jak ją brałam na rączki, żeby utulić rzucała się <dosłownie> z otwartą buzią na moje cycki, mówię Wam zabawnie to wyglądało. Zresztą tak robi codziennie jak wracam z pracy :-D. Wczoraj udało się nawet bez moniuszki nieszczęsnego:tak:.

reklama
brawo dziewczyny widzę coraz lepiej. naprawdę bardzo fajnie.

alex popieram dziewczyny. niech sam się wykaże. bo przecież to nie on a ty wstajesz w nocy.

Dziewczynki wzielam ja sama do lozka, bo sie stesknilam!! :-D
Ale ladnie spala, ladnie :)

Basiek
- no to superowo, coraz lepiej!!! Pola tez sie tak rzuca, spluwa smokiem i szuka dziobem cycanka :p

Gratuluję wszystkich mniejszych i większych sukcesów :-)
Ja próbowałam małymi kroczkami nauczyć Małego zasypiania i póki co się poddałam. Jego usypianie odbywa się noszeniem, bujaniem i cycem. Spanie w nocy mimo najedzenia 2-3 h i cyc idzie w ruch. A po kąpieli kilka razy się budzi, po 30-60 min.
Nie mogę jednak znieść jego płaczu. I jak go odkładałam do łóżeczka kilka razy by sam zasypiał, to potem kurczowo mnie się trzymał kurczowo i wogóle nie dawał się odłożyć.

Ja też pozbyłam się problemu usypiania, oddałam Purchawę tatusiowi :laugh2: Tatuś jest tak nudny, że zanudza dziecko na sen w 5 minut :-p

Maja ale to słodkie:-)
Alex zgadzam się z dziewczynami:tak:
Hope mówisz nudziarz;-)
Basiek superowo!! a weź Ty se poczytaj jak tu się żaliłaś że rady nie dasz;-)
Ypra nie poddawaj się!

Akcja usypianie faktycznie na szeroką skalę. :-D

ypra.....jakbym czytała swój post.....ale ja się zawzięłam i za przykładem innych mam z forum i za namową pediatry postanowiłam skonczyc z bujaniem!!!!!:wściekła/y: Dziś się udało....zobaczymy co dalej

aaaaa.....i przede wszystkim GRATKI dla wszystkich, którym też się udało ;-)rzeczywiście akcja "usypianie" na szeroką skalę :-D

Ostatnia edycja:
Hej kobietki jak tam spanko naszych podopiecznych ? :wink: Jak postepy?

U nas Pola wczoraj do 6 rano u siebie, z paroma jekami po drodze..
Dzisiaj zostala przetrzymana z kapiela do po 21 prawie i spi od przed 22 :-p w swoim lozeczku.. byla bardzo!zmeczona!

reklama
Do góry