reklama
Basiek, Maja, Bra, trzymam kciuki, żebyście były konsekwentne i wytrwałe w swoich postanowieniach. I żeby dziewczynki szybko przywykły do nowych zwyczajów. I nie martwcie się małymi niepowodzeniami, przecież robicie to wszystko wyłącznie dla ich dobra. Trzymam kciukasy.
basiekkk
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuję, za Wasze rady i za to, że jesteście, za to, że zawsze mogę na Was liczyć i mi doradzicie jak potraficie najlepiej, to dla mnie b.ważne
Wczoraj mnie to usypianie jakoś zdołowało, współczułam własnej córci, ze ma matkę, która nie potrafi jej uspać. Ale dzisiaj nie patrzę na świat już w takich szarych kolorach bo wiem, że z dzieciakami są gorsze i lepsze dni.
Mąż już mi niejednokrotnie proponował, że będzie usypiał malutką. Jakby nie to, że pracuje i w ciągu dnia nie ma mnie przy niej to pewnie zgodziłabym się. Ale uwierzcie mi ja straszliwie za nią tęsknie i nie chce świadomie rezygnować już z chwil razem jakie nam pozostają po przyjściu z pracy.
Mała już od dwóch dni nie zasypia przy cysiu, niestety z moniem, ale mam nadzieję, że i tego przyjaciela tez kiedyś ją oduczę. I wczorajszej nocy miałam tylko dwie pobudki, a nie co 40 minut jak od trzech tygodni. Także dzisiaj świat już jest piękniejszy .
W końcu smoczek, jeżeli nie jest nadużywany to nic złego prawda?
Wczoraj mnie to usypianie jakoś zdołowało, współczułam własnej córci, ze ma matkę, która nie potrafi jej uspać. Ale dzisiaj nie patrzę na świat już w takich szarych kolorach bo wiem, że z dzieciakami są gorsze i lepsze dni.
Mąż już mi niejednokrotnie proponował, że będzie usypiał malutką. Jakby nie to, że pracuje i w ciągu dnia nie ma mnie przy niej to pewnie zgodziłabym się. Ale uwierzcie mi ja straszliwie za nią tęsknie i nie chce świadomie rezygnować już z chwil razem jakie nam pozostają po przyjściu z pracy.
Mała już od dwóch dni nie zasypia przy cysiu, niestety z moniem, ale mam nadzieję, że i tego przyjaciela tez kiedyś ją oduczę. I wczorajszej nocy miałam tylko dwie pobudki, a nie co 40 minut jak od trzech tygodni. Także dzisiaj świat już jest piękniejszy .
W końcu smoczek, jeżeli nie jest nadużywany to nic złego prawda?
bra00721
basiekk super, że napisałas, byłam bardzo ciekawa co u was!
pewnie, że smoczek to nic zlego, jeśli tak fajnie poszło z odstawieniem piersi do usypiania, to ze smoczkiem będzie jeszcze łatwiej! i co ty kobieto za mysli wczoraj miałaś?! kochana chyba nie ma tu na forum mamy, która miałaby same dobre doświadczenia z usypianiem!!! jak widzisz twoja walka przynosi skutki i ty lepiej śpisz i malutka!!! bardzo się cieszę!!! teraz juz chyba nie będziesz wątpic w swoje siły, co? ;*
pewnie, że smoczek to nic zlego, jeśli tak fajnie poszło z odstawieniem piersi do usypiania, to ze smoczkiem będzie jeszcze łatwiej! i co ty kobieto za mysli wczoraj miałaś?! kochana chyba nie ma tu na forum mamy, która miałaby same dobre doświadczenia z usypianiem!!! jak widzisz twoja walka przynosi skutki i ty lepiej śpisz i malutka!!! bardzo się cieszę!!! teraz juz chyba nie będziesz wątpic w swoje siły, co? ;*
Basiek silna babka jesteś i super mama z Ciebie!!! Moniuś nie jest zły kiedyś wywalisz i z głowy. Dawaj małej tylko do zasypiania, nie chodzi przecie Marti cały dzień ze smokiem. Oby każda nocka taka była Martynka to mądra dziewczynka, a mąż złoty chłopak.
Franek również zasypia ze swoim silikonowym przyjacielem;-)
Franek również zasypia ze swoim silikonowym przyjacielem;-)
Alex2712
Boże a my wczoraj przy próbie usypiania po pierwszym wybudzeniu bez cycusia tylko ze smoczkiem zaliczyliśmy 2 godzinne marudzenie, płacz i suma sumarum mały znowu spał ze mna i cycus był przy każdym przebudzeniu. Ja chyba nie dam rady, wiem że krzywdzę tym Oliwierka ale nie mam serca jak on płacze, Mąż nawet nazwal mnie sadystką Myślałam że go walnę....Nie wiem może w końcu przełamie się jak wy i dam radę.
reklama
bra00721
maju to super sukces!!!!! cieszę się bardzo! napisz jak minęła nocka!
normalnie u nas na forum akcja "usypianie malucha" ))
alex twój M niech sie nie mądruje tylko niech pomoże jak taki mądry! jeśli nie potrafisz usypiac malego, to niech ci pokaże jak to zrobić lepiej jak taki mądry!!!!! ściskam ciebie!
normalnie u nas na forum akcja "usypianie malucha" ))
alex twój M niech sie nie mądruje tylko niech pomoże jak taki mądry! jeśli nie potrafisz usypiac malego, to niech ci pokaże jak to zrobić lepiej jak taki mądry!!!!! ściskam ciebie!