reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Muszę się pochwalić, że Maja przesypia noce (to już wiecie) nawet jak mnie nie ma. Tydzień temu byłam na panieńskim, przyjechałam o 20.oo Ją nakarmić i położyć, zasnęła w 10 minut, a ja z imprezy wróciłam po 1.oo. Spała do rana. W sobotę byliśmy na zabawie (myśliwskiej) wyszłam znowu o 20.oo na cyca, zasnęła w mgnieniu oka. Z zabawy wróciliśmy o 4.3o - Maja spała.
Jest grzeczna pod każdym względem. Nigdy nic co zjadłam Jej nie szkodziło, proszek do prania, hałas - nic. Koniec chwalenia.

reklama
Tymek ma standardowo jedną pobudke o 2,drugą o 4,5 ale tylko tyle, ze dossie cyca i obydwoje zaspyiamy:-D a jak to sie robi, zeby cała noc przespało dziecie?;-)

my śpimy od 20 do ok 7 :) od około 3 tygodni tylko 2 razy jadł o 4 i 5 :) a teraz o 7 pobudka, do 8 zabawa i dopiero amciu :) nam sie udało bo zmienilismy taktykę,zawsze jak mały w nocy zaczynał się kręcić to od razu ciach mleko żeby nie wybudził się do końca :) a teraz jak coś się kręci to poprawię mu kołderkę,albo smoka damy i śpi dalej :)

a może to od temperatury ??
ile macie temp w nocy??
i czy dziecko wtedy ma ciepłą czy zimna buźkę i rączki czy ciepłe??
w czym spią??? :-)

przypomniało mi się że D podkręcił temp bo uznał że za zimno jest w nocy... mieliśmy do tej pory na 23 st ustawioną

Kamcia junior ma w nocy 23 stopnie, bo wstawiłam mu grzejnik.Ale czy go włączę czy nie, spi tak samo(normalnie mamy nastawioną temp, w domu na 21).Do tego chodzi nawilżacz, ale tydzień temu nie był włączony i mały spał tak samo. Spi w śpiochu na gołe ciałko.Do tego kocyk

reklama
Do góry