reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
No to ladnie Wam dzieci pospaly, moj zasnal wczoraj o 19.00 obudzil sie o 00.30 na mleczko, potem o 4.00 a o 4.50 obudzil nas taki meeeeega dlawiacy sie odglos nie wiem co to bylo ale zerwalismy sie zmezem jak oparzeni do lozeczka bo myslelismy ze sie dusi a on sobie smacznie spal! Chyba po prostu tak glosno ziewnal albo chrapnal, ale fajne to to nie bylo, Boze co zesmy za strach przezyli...no i juz od 6.00 ;-) potworek nie spi, jak zwykle szaleje przy bajce o dinozaurach :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mandrzejczuk - czyżby Pradawny ląd ? mój starszak ją uwielbia i nie długo pewnie wciągnie w to brata
a My możemy w końcu pospać słodziusio na boczku bo szelki nam to skutecznie utrudniały...
a My możemy w końcu pospać słodziusio na boczku bo szelki nam to skutecznie utrudniały...
mandrzejczuk
Futrzaczku nie wiem zawsze na mini mini ta bajka leci
marzena9
A ja dzisiaj swojego musiałam budzić po 7 rano bo myślałam że mi cycek pęknie. Ale u niego jak dotąd zabieranie do naszego łóżka i jedzenie to nie powód żeby się budzić, absolutnie! To powód, żeby spać smacznie dalej. No bo brzuszek pełny i mamunia pachnie mlekiem obok i jest ciepło... I tak do 10
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja moją musiałam budzić o 8.30 bo jechaliśmy zawieść D do pracy bo strasznie padało.. a tak słodko spała
i jedna i druga też :-)
i jedna i druga też :-)