reklama
no to ma łoże Purchawka jedna ;-) :sapiemy z zazdrości:
kuźwa nie lubię się na czymś nie znać, no dałam ciała z tym łóżeczkiem.Trudno wymienimy Mam nadzieję,że junior nie dowie się nigdy w jakich warunkach przyszło mu kiedyś spać, podczas gdy inne miały lepiej;-)
a teraz trochę się pośmiejemy- zawsze mnie rozbrajają rajstopy u bobasów pielucha i parówki dwie(nawet kolor się zgadza).Tylko odgryźć;-)
a ochraniacz zacny
kuźwa nie lubię się na czymś nie znać, no dałam ciała z tym łóżeczkiem.Trudno wymienimy Mam nadzieję,że junior nie dowie się nigdy w jakich warunkach przyszło mu kiedyś spać, podczas gdy inne miały lepiej;-)
a teraz trochę się pośmiejemy- zawsze mnie rozbrajają rajstopy u bobasów pielucha i parówki dwie(nawet kolor się zgadza).Tylko odgryźć;-)
a ochraniacz zacny
mandrzejczuk
Fanka BB :)
hahahah Jagodzia to udane dziecko tak samo jak Igus. Moj maly ostatnio tez tak wywalil kopytka tylko, ze ja mam ten krotki ochraniacz, a ten twoj Jolek faktycznie niziutki, chociaz mojemu i ten wysoki nie utrudnia nic zawiesza kopyta z gory i go sciaga. A pielucha, koldra czy koc to ciagle na pyszczku laduja
reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
U mnie dziś super nocka. Mała spała od 20.40 do ok. 6 rano:-). W nocy raz tylko zapiszczała i dostała smoka, a później przed 6 zbudziła mnie kuuuupa, więc przebieranko i jedzonko było. Mogłaby już tak spać, skoro w dzień prawie wcale nie śpi i wykańcza nas marudzeniem, bądź, co gorsza, płaczem...