reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

reklama
Hope fajowskie to łóżeczko:-D, pajac też :-D
Jolek świetne Igorek ma pozycje, dobrze, że na żyrandol nie wchodzi :-D

U nas też jest ochraniacz wysoko do końca szczebelek.

Igorek mały akrobata w tym łóżeczku:)
A Jagodzia jak słodko śpi na brzuszku:)

My tez mamy ochraniacz wysoko do końca szczebelek. A ze spaniem cały czas tak samo co 2 godziny pobudka a na nogach od 5-6.

no to ma łoże Purchawka jedna ;-) :sapiemy z zazdrości: :-p
kuźwa :-D nie lubię się na czymś nie znać, no dałam ciała z tym łóżeczkiem.Trudno wymienimy:-p Mam nadzieję,że junior nie dowie się nigdy w jakich warunkach przyszło mu kiedyś spać, podczas gdy inne miały lepiej:-D:-D;-)

a teraz trochę się pośmiejemy- zawsze mnie rozbrajają rajstopy u bobasów:-D:-D:-D pielucha i parówki dwie(nawet kolor się zgadza).Tylko odgryźć;-)
a ochraniacz zacny:tak:

hahahah Jagodzia to udane dziecko tak samo jak Igus. Moj maly ostatnio tez tak wywalil kopytka tylko, ze ja mam ten krotki ochraniacz, a ten twoj Jolek faktycznie niziutki, chociaz mojemu i ten wysoki nie utrudnia nic zawiesza kopyta z gory i go sciaga. A pielucha, koldra czy koc to ciagle na pyszczku laduja

A ja mam łóżeczko turystyczne i mi się pulpet między szczebelki nie dostanie. A jego ostatnie hobby to drapanie w tą siatkę z której wyrko jest zrobione :)

reklama
U mnie dziś super nocka. Mała spała od 20.40 do ok. 6 rano:-). W nocy raz tylko zapiszczała i dostała smoka, a później przed 6 zbudziła mnie kuuuupa, więc przebieranko i jedzonko było. Mogłaby już tak spać, skoro w dzień prawie wcale nie śpi i wykańcza nas marudzeniem, bądź, co gorsza, płaczem...

Do góry