reklama
marzena9
Fanka BB :)
Dziećmi i mężem chwalić się nie wolno bo się zaraz chrzani
Nasz jak się nałyka powietrza to też widać, że potrzebuje odbicia bo się wierci i co chwilkę wypluwa cyca a potem znów go łapie. Ja w dzień jak karmię to zawsze pionizuję go na chwilkę przy zmianie piersi ale nie zawsze beknie. W nocy jak już pisałam nie odbijam bo je bardzo spokojnie i raczej z jednej piersi się najada.
Nasz jak się nałyka powietrza to też widać, że potrzebuje odbicia bo się wierci i co chwilkę wypluwa cyca a potem znów go łapie. Ja w dzień jak karmię to zawsze pionizuję go na chwilkę przy zmianie piersi ale nie zawsze beknie. W nocy jak już pisałam nie odbijam bo je bardzo spokojnie i raczej z jednej piersi się najada.
lepidoptera
Dzisiaj Zośka pobiła rekord i moge chyba powiedzieć, że przespała całą noc. Byłam w szoku, gdy wstałam, patrze na zegarek, a tam 6 :-). Spała od 20.30....
Zjadła, tata przebrał i spała do 9. Może to jednorazowy "wyskok", ale jakże miły...
Marzena - ja moją zawsze karmię tylko z jednej piersi na raz, bo jej to wystarcza (baaaardzo rzadko dam jej dwie) i nawet jak pije bardzo spokojnie i ładnie, to pote odbija i czasem ulewa
Zjadła, tata przebrał i spała do 9. Może to jednorazowy "wyskok", ale jakże miły...
Marzena - ja moją zawsze karmię tylko z jednej piersi na raz, bo jej to wystarcza (baaaardzo rzadko dam jej dwie) i nawet jak pije bardzo spokojnie i ładnie, to pote odbija i czasem ulewa
A ja nie zdzierżyłam i w nocy na pierwszej pobudce daję butlę z modyfikowanym dzięki czemu zamiast godzinę, mam potem 3 godziny spokoju. Od tego wstawania co godzinę lub półtorej sama zaczęłam mieć problemy z zasypianiem. Jeden dłuższy 3godzinny sen w ciągu całej nocy - nie sądziłam że kiedyś będzie to dla mnie zbawienie. A jak słodko Miki wygląda z tą butlą jak mi patrzy w oczy... Cyce mam za małe żeby zwisały na tyle by tak mógł patrzeć
reklama
Matusia
Moja od ok. 21.oo budzi się ok 5.3o, 6.oo lub nawet 7.oo . Nie płacze jak się obudzi, tylko leży w łóżeczku i gada, jest już jasno w pokoju, więc jak zobaczy mnie nad łóżeczkiem, to się bardzo cieszy - kopie nóżkami i się uśmiecha. Biorę ją do siebie i śpimy do 9.oo, 10.oo a w weekendy jeszcze dłużej, ale na cycu co godzinkę już wtedy.