reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
U nas tez niezle bo Igi zjadl o 20 i o 8 dopiero w sumie od niechcenia cos zjadl, a w nocy obudzil sie raz tylko zeby mu smoka wlozyc wiec tez milo
marzena9
Mati niezmiennie zasypia między 22 a 23 i śpi tak do 4-6 a potem zabieram go do siebie i na śpiochu pożera cyca i śpimy dalej. Czasem chce znów po 2 godzinach to go przekładam na drugą stronę i znów na śpiochu je i śpimy dalej. Czasem się obudzi, pogada ale po pół godziny przytuli się i śpi. Dzisiaj gniliśmy do ... 12 Mnie cieszy, że potrafi zjeść i spać dalej bo nawet jakby chciał jeść co godzinę to możemy się wyspać.
bra00721
zawsze sobie wyobrażałam, że gdy Lenusia zacznie sama zasypiac to będzie to dla nas duże ułatwienie, dlatego że codziennie zasypia przy cycusiu a jak nie przy cycusiu to na rączkach, a że robi sie coraz cięższa to wiadomo...
dzis więc po nakarmieniu, na próbę , odłożyłam ją nieśpiącą do łóżeczka, po 5 minutach do niej zajrzalam, powitala mnie cudnym usmieszkiem, a po następnych 5 juz spała.
i co najlepsze- pomyslicie, że gooopia jestem, ale czuję się z tym źle... że nie zasnęla w ramionach mamusi ani tatusia, że ja zostawilismy itp... czy jestem nienormalna????
dzis więc po nakarmieniu, na próbę , odłożyłam ją nieśpiącą do łóżeczka, po 5 minutach do niej zajrzalam, powitala mnie cudnym usmieszkiem, a po następnych 5 juz spała.
i co najlepsze- pomyslicie, że gooopia jestem, ale czuję się z tym źle... że nie zasnęla w ramionach mamusi ani tatusia, że ja zostawilismy itp... czy jestem nienormalna????
Alex2712
Boże ale wam dobrze mój Gapuś budzi się co 2 godziny a pobudka juz po 5 rano i ciężko potem znowu zasnąć- dopiero po godzinie, dwóch i to tylko na góra 1,5 godz. Wiec ja jestem na maxa nie wyspana, ale człowiek przyzwyczaja się do tak małej ilości snu.
Bra u mnie Igor od samego początku jeśli nie zaśnie podczas karmienia przy cycu to po karmieniu odkładam go do łóżeczka i on zasypia sam. Nie rozumiem dlaczego źle się z tym czujesz.
Mi się wydaje,że u nas przyczyną tego długiego spania jest ta kaszka z Hippa co ją ostatnio młody je. Dostaje kaszkę potem jest kompany następnie przychodzi pora na cyca.. Odkąd je wieczorem te kaszki to zaczął mi lepiej spać.
HiPP: Kaszka mleczna z biszkoptami
Mi się wydaje,że u nas przyczyną tego długiego spania jest ta kaszka z Hippa co ją ostatnio młody je. Dostaje kaszkę potem jest kompany następnie przychodzi pora na cyca.. Odkąd je wieczorem te kaszki to zaczął mi lepiej spać.
HiPP: Kaszka mleczna z biszkoptami
reklama
karolq8
zazdroszcze u mnie nie pomogla;P Ale zauwazylam ze teraz w nocy mala budzi sie na pic a nie na jedzenie