reklama
persefona
Fanka BB :)
U nas nocki są przesypiane. Jak młody dostanie mleczko z kaszką ok 21:00-22:00,to potem budzi się na jedzenie od 6:00 do 9:00 nawet (tak jak dziś 8:50). Ale ostatnio ma problemy z zaśnięciem wieczornym i mój M taszczy co wieczor wózek i jest mega bujanie w wózku,a jak twardziej zaśnie,to wtedy przekladanie do łóżeczka.
A jeszcze klika dni temu zasypiał przy mleczku...
A jeszcze klika dni temu zasypiał przy mleczku...
marzena9
Fanka BB :)
Nasz Mati na razie też ładnie śpi w nocy (ale to zawsze sprawa zmienna). Zasypia między 22 a 23 i śpi do 5,6 a czasem 8. Budzę się jak zaczyna stękać i się szamotać przez sen bo już go głód budzi. Zabieram go do siebie i jak go wezmę na ręce to się przebudza i już jest tak głodny że wczepia się we mnie wszystkimi odnóżami i szarpie mi piżamę i buzią szuka Pocieszne to bardzo ale czasem zanim dostanie cycka to się tak szamotamy oboje bo on chce JUŻ a ja bufetu wysupłać nie umiem bo mnie szarpie
co do smoka w nocy sam wypluwa, ale jak jestesmy np na spacerze i widzę że zasnął to mu wyciągam,
Osek od dwóch dni śpi po 10-11 h wybudza się troszkę w nocy i do tej pory zawsze właśnie jak zaczynał się kręcić to ja szybko po mleczko i go karmiłam,a teraz jak zaczyna się kręcić to smoka mu daję, poprawiam kołderkę i śpi dalej... trochę się martwiłam że tyle godzin bez jedzonka,ale jak śpi to niech śpi
Osek od dwóch dni śpi po 10-11 h wybudza się troszkę w nocy i do tej pory zawsze właśnie jak zaczynał się kręcić to ja szybko po mleczko i go karmiłam,a teraz jak zaczyna się kręcić to smoka mu daję, poprawiam kołderkę i śpi dalej... trochę się martwiłam że tyle godzin bez jedzonka,ale jak śpi to niech śpi
Hope
podwójna mama :-)
Marzena moja po prostu zasysa co pierwsze wpadnie Brzuch, bluzkę, ręce, wszystko jedno, byle dało się zassać Dlatego idę do niej już wyeksponowana, inaczej trzeba glonojada odsysać od dziwnych rzeczy
Smoka wypluwa a najczęściej w ogóle nie potrzebuje.
Smoka wypluwa a najczęściej w ogóle nie potrzebuje.
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- to pogratulować duży chłopczyk :-)