reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Mój potrafi ulać niezależnie od tego czy był odbity czy nie, ale na szczęście nie jest już tak jak na początku. W dzień zawsze odbijam, a nocy bardzo rzadko - tylko jak widzę że je jak wariat. W ogóle moja kumpela ma znajomych w Niemczech i oni wcale nie odbijają tylko od razu po jedzeniu kładą na płasko i to niby jakaś nowa moda że nie trzeba odbijać. A w sobotę oglądałam program o pandach i tam w takim ośrodku było pandzie niemowlę w inkubatorze i po karmieniu butlą też było odbijane :)

reklama
No no... ja jeszcze w szpitalu (mimo odbicia malego) polozylam malego do lozeczka na plasko i po chwili dziecko zrobilo sie cale fioletowe bo sie zakrztusil, u nas mowia zeby klasc na boczku slbo na brzuszku po jedzeniu wtedy jest mniejsze prawdopodobiestwo uduszenia...

No u mnie w szpitalu piguły mówiły,że po cycu nie odbijać a po butli trzeba. Ja odbijałam po tym i po tym bo mój Igorito to mały ulewak :):)

salsera wyobraziłam sobie bekającą pandę:-D:-D

u nas bez obijania byłaby awantura, junior jak się naje to robi wymowną minę"bierz na ramię, bo w ***" i jak się spóźniam bo szukam pieluchy to jak nie ryknie:D nie ma litości:-D czasami beknie i juz odlatuje ;-)

No no kamcia bo pochwalilas! Ja ost.tez jak sie cieszylam, ze spi to sie na drugi dzien skonczylo! To chyba jakies fatum... Juz nic nie gadam,,,, Zreszta Polka teraz ciagle je i pije, i to wiecej w nocy niz w dzien.......... :/

Karolq zdarza mu się ale już to nie jest tak częste jak na początku no i nie w takich ilościach.

reklama
Maja przystawiaj częściej w dzień, nawet co godzinę, dwie, powinno pomóc w odstawieniu od nocnego szamania ;-) Nawet jeśli zje niewiele, będzie jeść częściej i wyjdzie na zero.

Do góry