reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Mój potrafi ulać niezależnie od tego czy był odbity czy nie, ale na szczęście nie jest już tak jak na początku. W dzień zawsze odbijam, a nocy bardzo rzadko - tylko jak widzę że je jak wariat. W ogóle moja kumpela ma znajomych w Niemczech i oni wcale nie odbijają tylko od razu po jedzeniu kładą na płasko i to niby jakaś nowa moda że nie trzeba odbijać. A w sobotę oglądałam program o pandach i tam w takim ośrodku było pandzie niemowlę w inkubatorze i po karmieniu butlą też było odbijane :)

reklama
No no... ja jeszcze w szpitalu (mimo odbicia malego) polozylam malego do lozeczka na plasko i po chwili dziecko zrobilo sie cale fioletowe bo sie zakrztusil, u nas mowia zeby klasc na boczku slbo na brzuszku po jedzeniu wtedy jest mniejsze prawdopodobiestwo uduszenia...

No u mnie w szpitalu piguły mówiły,że po cycu nie odbijać a po butli trzeba. Ja odbijałam po tym i po tym bo mój Igorito to mały ulewak :):)

salsera wyobraziłam sobie bekającą pandę:-D:-D

u nas bez obijania byłaby awantura, junior jak się naje to robi wymowną minę"bierz na ramię, bo w ***" i jak się spóźniam bo szukam pieluchy to jak nie ryknie:D nie ma litości:-D czasami beknie i juz odlatuje ;-)

No no kamcia bo pochwalilas! Ja ost.tez jak sie cieszylam, ze spi to sie na drugi dzien skonczylo! To chyba jakies fatum... Juz nic nie gadam,,,, Zreszta Polka teraz ciagle je i pije, i to wiecej w nocy niz w dzien.......... :/

Karolq zdarza mu się ale już to nie jest tak częste jak na początku no i nie w takich ilościach.

reklama
Maja przystawiaj częściej w dzień, nawet co godzinę, dwie, powinno pomóc w odstawieniu od nocnego szamania ;-) Nawet jeśli zje niewiele, będzie jeść częściej i wyjdzie na zero.

Do góry