reklama
sarka
trójkowa mama
wow Bodzinka cóż za kusząca czerwień;-)cuś brzuszek dziś mnieszy się wydaje
co do tych tyg, to można też sposobem takiem że wg wyznaczonej daty OM, czyli jak ja mam np na 26.XI to każdego mies. tego dnia wchodziłabym w nowy mies. czyli ja sama np dziś (bo dziś 26;-)) zaczełam 7 mies. i tym samym III trymestr i to by się nawet zgadzało bo i 26.XI skończyłabym pełne 9 mies. czyli tak jak trzeba więc gicioO!! tak właśnie będę sobie liczyć
co do tych tyg, to można też sposobem takiem że wg wyznaczonej daty OM, czyli jak ja mam np na 26.XI to każdego mies. tego dnia wchodziłabym w nowy mies. czyli ja sama np dziś (bo dziś 26;-)) zaczełam 7 mies. i tym samym III trymestr i to by się nawet zgadzało bo i 26.XI skończyłabym pełne 9 mies. czyli tak jak trzeba więc gicioO!! tak właśnie będę sobie liczyć
Ostatnia edycja:
krolcia
Fanka BB :)
Nooooo! Bodzinka! W tej czerwieni wyglądasz baaardzo zgrabnie!!!!!!!! Też bym pomyślała, że to zdjęcie z przed dwóch miechów sugerując się poprzednią fotką:-)! Super wyglądasz!:-)
sarka
trójkowa mama
sarka zgodnie z tym co napisałaś, to ja wchodzę w III trymestr jutro bo ostatnią miesiączkę miałam 27 marca
chodziło mi że dzień wyliczonego terminu wg OM, ja miałam ostatnią @ 19 marca a termin mam na 26 grudnia i każdego miesiąca 26 zaczynam nowy miesiąc
Dzięki. No bo mówie, Wam, że tamta bluzka jest baaaardzo obszerna i wyglądam w niej jakbym juz na porodówke jechała hahahaaaaa. A tak to ja, moim zdaniem, mam taki brzuszek akurat, nie za duży, nie za mały. Ale i tak juz mi ciąży...
Ha-NN-aH
BB fan
Po prostu takie ułożenie dzidzi. Nic się nie przejmuj, widocznie tak mu wygodnie I twój też jest śliczny, nie gadaj że nie. Ciążowe brzuszki są najpiękniejsze na świecie.Hej
to ja dołącze się z fotką dzisiejszą
i powiedzcie mi czemu mam krzywy brzuch, a nie takiu sliczny okrągły jak wszystkie
bużki
Zobacz załącznik 287363
reklama
madziara158
Grudzień 2010
Hej
to ja dołącze się z fotką dzisiejszą
i powiedzcie mi czemu mam krzywy brzuch, a nie takiu sliczny okrągły jak wszystkie
bużki
Ja też mam taki. I do tego cały czas widoczne jest wgłębienie na wysokości pępka...