reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

ola*** ooo witaj :) no grudniowka jestem hehe :) a nie mowilam kiedys z ebedziemy mialy tak ze razem w jednym miesiacu bedziemy rodzic :p :) tylko jeszcze julitkamiala dojsc... poswiec brzuszkiem nikt sie nie obrazi grudnioweczko :D

reklama
No dobrze to pokaże wam moje brzuszysko...

Naprawdę jest mi głupio bo ludzie się dziwią, że taka wilka jestem :sorry2:nie wspomnę o mężu, który uważa że będzie OGOOOOMNA i już zaczynam się bać, że taka właśnie będę...

Wiolcia śliczny masz brzuszek, powaga:) Nie wiem czym się martwisz, niech sobie wszyscy dookoła myślą co chcą, a Ty ciesz się tym co masz - czyli pięknym ciążowym bebzonkiem:****

Wiolcia ni piękny!!! :))))
Ty go wypinaj i szczyć się bo masz czym;)
I jest jaki ma być, w końcu jesteś juz w II trymestrze;)

wiolcia super brzunio!!!

po Twojej wcześniejszej wypowiedzi spodziewałam się czegoś ogromnego, a tu widzę piękny ciążowy brzuszek:tak:
jak znajdę w necie to wstawię wam link do zdjęcia Pani z naprawdę wieeeeeelkim brzuchem

Jak ja Wam zazdroszczę. Piękne macie brzusie:happy2: Też tak chcę, a wyglądam jakbym nie wiadomo ile przytyła:-(

Tylko ja zauważam (no i może szanowny małżonek) że brzuszek jest większy tam gdzie dzidzia rośnie.

No to jeszcze raz. SUUUUUPER wyglądacie :-)

Co do tego zdjęcia, do którego link olcia wkleiła. To na pewno jest kobieta?

Ostatnia edycja:
agbar kochana, Twój też na pewno jest śliczny:tak:

teraz jeszcze jest taki okres, że ludzie postronni nie wiedzą, czy nas tak wzdęło, czy zjadłyśmy zbyt dużą kolację, czy to malutki człowieczek - już niedługo!

reklama
Wiolcia ciesz się. Wiesz ile kobiet chciało by być na Twoim miejscu.
U mnie brzuch zaczął rosnąć przed 8 tygodniem. Ale powolutku rośnie.

Do góry