reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

ola*** ooo witaj :) no grudniowka jestem hehe :) a nie mowilam kiedys z ebedziemy mialy tak ze razem w jednym miesiacu bedziemy rodzic :p :) tylko jeszcze julitkamiala dojsc... poswiec brzuszkiem nikt sie nie obrazi grudnioweczko :D

reklama
No dobrze to pokaże wam moje brzuszysko...

Naprawdę jest mi głupio bo ludzie się dziwią, że taka wilka jestem :sorry2:nie wspomnę o mężu, który uważa że będzie OGOOOOMNA i już zaczynam się bać, że taka właśnie będę...

Wiolcia śliczny masz brzuszek, powaga:) Nie wiem czym się martwisz, niech sobie wszyscy dookoła myślą co chcą, a Ty ciesz się tym co masz - czyli pięknym ciążowym bebzonkiem:****

Wiolcia ni piękny!!! :))))
Ty go wypinaj i szczyć się bo masz czym;)
I jest jaki ma być, w końcu jesteś juz w II trymestrze;)

wiolcia super brzunio!!!

po Twojej wcześniejszej wypowiedzi spodziewałam się czegoś ogromnego, a tu widzę piękny ciążowy brzuszek:tak:
jak znajdę w necie to wstawię wam link do zdjęcia Pani z naprawdę wieeeeeelkim brzuchem

Jak ja Wam zazdroszczę. Piękne macie brzusie:happy2: Też tak chcę, a wyglądam jakbym nie wiadomo ile przytyła:-(

Tylko ja zauważam (no i może szanowny małżonek) że brzuszek jest większy tam gdzie dzidzia rośnie.

No to jeszcze raz. SUUUUUPER wyglądacie :-)

Co do tego zdjęcia, do którego link olcia wkleiła. To na pewno jest kobieta?

Ostatnia edycja:
agbar kochana, Twój też na pewno jest śliczny:tak:

teraz jeszcze jest taki okres, że ludzie postronni nie wiedzą, czy nas tak wzdęło, czy zjadłyśmy zbyt dużą kolację, czy to malutki człowieczek - już niedługo!

reklama
Wiolcia ciesz się. Wiesz ile kobiet chciało by być na Twoim miejscu.
U mnie brzuch zaczął rosnąć przed 8 tygodniem. Ale powolutku rośnie.

Do góry