reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
No to i ja się pokażę. W pierwszej ciązy zaczął rosnąć ok 9 tygodnia.
dsc00201iy.jpg
fajny brzucholek:tak::tak:
d`iekuje dziewuszki :0) ale to nadal domek antosia bo ja wierzez e dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date przyjscia na swiat :) o !!! i to antos sobie z powrotem siedzi tylko teraz bedzie mialn aimie mikolaj albo tosia zosia czy jagodka :p

wiolcia przeszlam troche ale jak mozna zauwazyc uslysze tylko od lekarza cos co on nie jest pewny czy zadrzy mu glos w malo odpowiednim momencie i ja juz sobie zle rzeczy wkrecam juz sie stresuje i juz si eboje ... to jest straszne :/ i chyba dlatego ze wiem jak ciaz amoze sie roznie skonczyc chyba dlatego nie mam ochoty kupowac narazie ciuszkow lozeczka a mielismy kupic po slubie bo kasa jest narazie po nim ale zrezugnowalam boje sie :/chyba kupie dopiero jak minie 30 tc chyba raczej nie predzej ...i powiem wam ze chodze do dobrego specjalisty do profeora ktoremu ufam chyba nikomu tak z lekarzy nie ufalam wiem ze nie tylko mojej mamie pomogl zebym ja byla na swiecie ale i wielu jej kolezankom ktore po wielu stratach maja dzieku niemu piekne malenstwo wiec wierze ze i mi pomoze ale mam nadzieje z enie zbankrutuje po ciazy na jego wizytach po 300 zll :/ale oby pomogl
missiiss1301 mocno wierze że w grudniu będziesz tulila swoje maleństwo do piersi:tak::tak: tego Ci z całego serducha życzę:tak::tak:

aluska piekny ciazowy brzucholinek :) mjuz sie ladnie zaokraglil :)
ja zrobie dopiero zwoj ponownie gdzies pod koniec 4 miecha wtedy porownam do ostatniego :)

Aluśka ale fajowa piłeczka:)))
szybko te brzuszki powyskakiwały:D
Mój to jeszcze bardziej tłuszczykowy bo mięciutki jest hehe

hehe no moj tez jak siedze to tluszczyku ma z 5 cm ;) a jak stoje to bardziej przypomina dzieciowy tyle ze nie wiem ile w nim ciazy a ile.. gazow, poza tym mam typowo chlopieca budowe i brzuch to miejsce w ktorym tyje i ktore mam rozciagliwe bardzo eheh kiedys z chlopakami wygralam konkurs na wydymanie brzucha ;) jak go wydme to tak na oko.. zaawansowany 5 miesiac ;)

reklama
Missiiss a Ty tu się ukrywasz:)
Witam dziewczyny jestem Ola i czekam na słodziaczka:) termin mam na 2grudnia .
ale macie fajne brzuszki:) ja tez juz mam calkiem calkiem,ale ze się nie znamy to nie będę odrazu świecić brzuchem:)

Do góry