reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Eh wy to wiecie jak poprawić człowiekowi humor :tak:Z jednej strony się cieszę, że już widać ale z drugiej przeraża mnie to, że będę OGROOOMNA skoro już jestem wielka.
A jak u Was z brzuszkami?? Rosną??

reklama
Wiolcia_6 tylko się cieszyć z takiego brzuszka i eksponować go- przecież to powód do dumy.

U mnie mało widać, właściwie to prawie wcale no chyba że wieczorami to sobie wyskakuje a tak to nikt jeszcze nie pozna że jestem w ciąży. Choć już bym chciała żeby brzusio było widać. Musze pomyśleć o jakiś spodniach ciążowych narazie się mieszcze w te sprzed ciąży no ale pewnie jeszcze pare tygodni i trzeba będzie schować je głęboko w szafie. :-)

Eh a ja juz w ciazowych chodze, bo wygodnie i nic nie uwiera. Kupilam sobie takie o numer wieksze, wiec sa takie przyszlosciowe :-D ... no i troche mi wyskoczyl brzuszek, ale ja juz mialam brzuszek lekki i przed ciaza, to w sumie grunt byl przygotowany :-p

Wiolcia - brzuszek piekny :-)

u mnie jeszcze nic nie widac, nie liczac wieczornych wzdec ... chodze w normalnych dzinsach i nawet jeszcze mnie nie ciszna. pamietam, ze w poprzedniej ciazy musialam sie przerzucic na ciazowe ciuchy ok. 17 tc

hej Dziewczyny... właśnie przeglądałam forum i trafiłam na ten wątek :) U mnie juz 10 tydz leci sobie, a brzuszka zero... musze cierpliwie czekać.. no i nie sądzę, że sie szybko pojawi (moja waga to 49kg).

No dobrze to pokaże wam moje brzuszysko...

Naprawdę jest mi głupio bo ludzie się dziwią, że taka wilka jestem :sorry2:nie wspomnę o mężu, który uważa że będzie OGOOOOMNA i już zaczynam się bać, że taka właśnie będę...
bardzo ładny brzusio masz:-):-):-)
:szok::szok::szok:
Co do tego zdjęcia, do którego link olcia wkleiła. To na pewno jest kobieta?
o to samo miałam pytać;-) chyba że u nich to faceci zaciążają:-p

Bodzinka brzuszek fajowy:) Na pewno maleństwu jest w nim strasznie wygodnie:)

reklama
Do góry