reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

Eh wy to wiecie jak poprawić człowiekowi humor :tak:Z jednej strony się cieszę, że już widać ale z drugiej przeraża mnie to, że będę OGROOOMNA skoro już jestem wielka.
A jak u Was z brzuszkami?? Rosną??

reklama
Wiolcia_6 tylko się cieszyć z takiego brzuszka i eksponować go- przecież to powód do dumy.

U mnie mało widać, właściwie to prawie wcale no chyba że wieczorami to sobie wyskakuje a tak to nikt jeszcze nie pozna że jestem w ciąży. Choć już bym chciała żeby brzusio było widać. Musze pomyśleć o jakiś spodniach ciążowych narazie się mieszcze w te sprzed ciąży no ale pewnie jeszcze pare tygodni i trzeba będzie schować je głęboko w szafie. :-)

Eh a ja juz w ciazowych chodze, bo wygodnie i nic nie uwiera. Kupilam sobie takie o numer wieksze, wiec sa takie przyszlosciowe :-D ... no i troche mi wyskoczyl brzuszek, ale ja juz mialam brzuszek lekki i przed ciaza, to w sumie grunt byl przygotowany :-p

Wiolcia - brzuszek piekny :-)

u mnie jeszcze nic nie widac, nie liczac wieczornych wzdec ... chodze w normalnych dzinsach i nawet jeszcze mnie nie ciszna. pamietam, ze w poprzedniej ciazy musialam sie przerzucic na ciazowe ciuchy ok. 17 tc

hej Dziewczyny... właśnie przeglądałam forum i trafiłam na ten wątek :) U mnie juz 10 tydz leci sobie, a brzuszka zero... musze cierpliwie czekać.. no i nie sądzę, że sie szybko pojawi (moja waga to 49kg).

No dobrze to pokaże wam moje brzuszysko...

Naprawdę jest mi głupio bo ludzie się dziwią, że taka wilka jestem :sorry2:nie wspomnę o mężu, który uważa że będzie OGOOOOMNA i już zaczynam się bać, że taka właśnie będę...
bardzo ładny brzusio masz:-):-):-)
:szok::szok::szok:
Co do tego zdjęcia, do którego link olcia wkleiła. To na pewno jest kobieta?
o to samo miałam pytać;-) chyba że u nich to faceci zaciążają:-p

Bodzinka brzuszek fajowy:) Na pewno maleństwu jest w nim strasznie wygodnie:)

reklama
Do góry