reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam takich fajnych brzucholków. Wiolcia nie wiem czym Ty się przejmujesz, mogąc się pochwalić takim cudownym brzusiem :-)
Ja na razie się nie pochwalę - nie to, że nie mam czym, bo już chodzę w ciążowych spodniach. Moj brzuch sie rozłozył równomiernie na całej szerokości i długości tułowia:zawstydzona/y: Wyglądam więc jakbym sie mocno zaniedbała i popadła w jakieś skandaliczne obżarstwo :szok:. No coż, takie już moje szczęście. Najważniejsze, że mężulkowi się wciąż podobam:happy2:

No to ja wrzucę dwa zdjęcia mojego bebecha :)

Stare z 6t 5d tc i dzisiejsze z 13 tc i +2,5 kg
20100421665.jpg P5310739 13tc.jpg

Natka to strasznie późno wyszedł ci brzuszek.. mi w pierwszej ciąży szybciutko wyszedł.. a teraz to już w ogóle rekord :) Czasami czuję się jak w zaawansowanej ciąży :)

Ostatnia edycja:
mamolka brzuch fajny!:) nieskromnie napiszę - że mój wygląda tak samo jak Twój:) Więc mogę sobie darować foto:D

a największy jest wtedy, kiedy już ze 3 dni nie mogę załatwić "dwójki"...każda kolejna wepchnięta w niego kanapka, czy cokolwiek do jedzenia powoduje regularne jego powiększanie, jakbym się pompowała normalnie, aż mi czasem ciężko oddychać i też wyglądam wtedy jak bym była bliżej rozwiązania niż jestem w rzeczywistości:)

U mnie po jedzeniu wyskakuje, rano jest mały, a z każdym kolejnym posiłkiem się powiększa, więc wieczorem mam małego balonika ;-)

Mamolka hehe to ma byc zaawansowana ciaza ? :D to ja nie wiem co mam myslec o swoim wielkoludzie w porownaniu z Twoim, tzn wiem co myslec ze jest grubasem zatluszczonym ;D sliczny masz brzuszek i ciagle jestem w szoku ze taki masz maly po ciazy!

heheh ..chciałam tylko zaznaczyć, że zdjęcie było wczesnym popołudniem robione- więc bebeszek jeszcze nie zdążył urosnąć ale wieczorem to już na prawdę jest konkretny :) I zauważyłam że jak założe bluzkę ciążową to jest bardziej widoczny a jak latam w zwykłym t-shircie to wyglądam tylko na lekko zapuszczoną- także na razie ciuchy ciążowe poszły w odstawkę- bo głupio się tłumaczyć innym matkom że to DOPIERO początek 4 mca :)

Co do brzucha po pierwszej ciąży - to zapewniam was, że można wrócić do wagi sprzed ciąży - niezależnie ile kg się przytyło- ale im więcej tym ciężej je zgubić. Ja musiałam trochę zacisnąć pasa- samo tak łatwo nie spadło, ale spadło. Tylko po ciąży mi się sylwetka zmieniła- zrobiła się bardziej kobieca, dziewczęcość gdzieś zniknęła ;/

a te kg gdzieś się po brzuchu i udach i cyckach i buzi i rękach rozeszła- póki co równomiernie :)

Mamolka piękny brzuszek! Mój jest 3xwiększy ale to sam tłuszcz a ty taka chudzinka jesteś! :) Figurę jak na ciąże masz FANTASTYCZNĄ!

reklama
Do góry