reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

a to moj :) jeszcze w gorze od pizamy :p dzisoejszy 8 tc
duzy bo po 6 miesiacu ciazy po antosiu duzo zostalo :) wiedzial jaki domek sobie zostawic :)

reklama
ooooooo ;-)

Załączniki

• brzus.jpg
    brzus.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 81
Missiiss masz piekny ciążowy brzuszek :) Antoś przygotował rodzeństwu przytulny domeczek, żeby się wygodnie przez 9 miesięcy mieszkało :) A tak na marginesie chcę ci powiedzieć juz od dawna, że ogromnie cię podziwiam. Przeżyłaś wiele a mimo wszystko masz wiele pozytywnej energii i wiele ciepła w sobie. Co ogroooomnie podziwiam!

No galancie missiiss, ale Antoś napewno zostawił dla braciszka lub siostrzyczki przytulny domek:) śliczny brzusio, naprawdę:*

d`iekuje dziewuszki :0) ale to nadal domek antosia bo ja wierzez e dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date przyjscia na swiat :) o !!! i to antos sobie z powrotem siedzi tylko teraz bedzie mialn aimie mikolaj albo tosia zosia czy jagodka :p

wiolcia przeszlam troche ale jak mozna zauwazyc uslysze tylko od lekarza cos co on nie jest pewny czy zadrzy mu glos w malo odpowiednim momencie i ja juz sobie zle rzeczy wkrecam juz sie stresuje i juz si eboje ... to jest straszne :/ i chyba dlatego ze wiem jak ciaz amoze sie roznie skonczyc chyba dlatego nie mam ochoty kupowac narazie ciuszkow lozeczka a mielismy kupic po slubie bo kasa jest narazie po nim ale zrezugnowalam boje sie :/chyba kupie dopiero jak minie 30 tc chyba raczej nie predzej ...i powiem wam ze chodze do dobrego specjalisty do profeora ktoremu ufam chyba nikomu tak z lekarzy nie ufalam wiem ze nie tylko mojej mamie pomogl zebym ja byla na swiecie ale i wielu jej kolezankom ktore po wielu stratach maja dzieku niemu piekne malenstwo wiec wierze ze i mi pomoze ale mam nadzieje z enie zbankrutuje po ciazy na jego wizytach po 300 zll :/ale oby pomogl

Masz rację to Antoś powrócił,jako grudniowy Mikołajek ! I napewno będzie pięknym zimorodkiem :) Doskonale każda z nas rozumie Twoje obawy, mimo że nie straciłam dziecka wiem co to jest stres przed każda wizytą, nagły ból brzucha czy niepewny głos lekarza. Każda z nas ma obawy ty do tego wszystkiego wiele przeszłaś i to naturalne że bardzo się boisz. Mimo wszystko jesteś dzielną i ciepłą osobą. nie pamiętam wpisów negatywnych - pamietam twoje wpisy pełne dobroni, ciepła i optymizmu. Dlatego cie podziwiam. Wierzę, że w grudniu wszystkie będziemy się wymieniały pieknymi zdjęciami naszych bobasów! :)

podzielam zdanie Wiolci w 100% , dzielna z Ciebie dziewczynka.
Tym razem napewno wszystko zakończy się szczęśliwie, jestem spokojna o Ciebie i Twoje maleństwo missiiss.

missiiss piękny brzusio, taki okazały:-)szok! już chyba gołym okiem u Ciebie widać i ukryć sie nie da co;):rofl2:

oczywiście podpisuję sie pod tym ci napisały dziewczyny!!!!! super babka z Ciebie;) Bóg Ci wynagrodzi, zobaczysz jaka bedziesz szcześliwa:)))

reklama
oby :) strasznie bym chcialabyc juz prawdziwa mamusia :) mam nadzieje ze nam wszystkim szybko zleci do tego grudnia :)
a brzucha no ukryc si enie da :)

dziekuje za taka opinie choc ja i tak uwazam ze zolza ze mnie :p :)

Ostatnia edycja:
Do góry