reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

a to moj :) jeszcze w gorze od pizamy :p dzisoejszy 8 tc
duzy bo po 6 miesiacu ciazy po antosiu duzo zostalo :) wiedzial jaki domek sobie zostawic :)

reklama
ooooooo ;-)

Załączniki

• brzus.jpg
    brzus.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 85
Missiiss masz piekny ciążowy brzuszek :) Antoś przygotował rodzeństwu przytulny domeczek, żeby się wygodnie przez 9 miesięcy mieszkało :) A tak na marginesie chcę ci powiedzieć juz od dawna, że ogromnie cię podziwiam. Przeżyłaś wiele a mimo wszystko masz wiele pozytywnej energii i wiele ciepła w sobie. Co ogroooomnie podziwiam!

No galancie missiiss, ale Antoś napewno zostawił dla braciszka lub siostrzyczki przytulny domek:) śliczny brzusio, naprawdę:*

d`iekuje dziewuszki :0) ale to nadal domek antosia bo ja wierzez e dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date przyjscia na swiat :) o !!! i to antos sobie z powrotem siedzi tylko teraz bedzie mialn aimie mikolaj albo tosia zosia czy jagodka :p

wiolcia przeszlam troche ale jak mozna zauwazyc uslysze tylko od lekarza cos co on nie jest pewny czy zadrzy mu glos w malo odpowiednim momencie i ja juz sobie zle rzeczy wkrecam juz sie stresuje i juz si eboje ... to jest straszne :/ i chyba dlatego ze wiem jak ciaz amoze sie roznie skonczyc chyba dlatego nie mam ochoty kupowac narazie ciuszkow lozeczka a mielismy kupic po slubie bo kasa jest narazie po nim ale zrezugnowalam boje sie :/chyba kupie dopiero jak minie 30 tc chyba raczej nie predzej ...i powiem wam ze chodze do dobrego specjalisty do profeora ktoremu ufam chyba nikomu tak z lekarzy nie ufalam wiem ze nie tylko mojej mamie pomogl zebym ja byla na swiecie ale i wielu jej kolezankom ktore po wielu stratach maja dzieku niemu piekne malenstwo wiec wierze ze i mi pomoze ale mam nadzieje z enie zbankrutuje po ciazy na jego wizytach po 300 zll :/ale oby pomogl

Masz rację to Antoś powrócił,jako grudniowy Mikołajek ! I napewno będzie pięknym zimorodkiem :) Doskonale każda z nas rozumie Twoje obawy, mimo że nie straciłam dziecka wiem co to jest stres przed każda wizytą, nagły ból brzucha czy niepewny głos lekarza. Każda z nas ma obawy ty do tego wszystkiego wiele przeszłaś i to naturalne że bardzo się boisz. Mimo wszystko jesteś dzielną i ciepłą osobą. nie pamiętam wpisów negatywnych - pamietam twoje wpisy pełne dobroni, ciepła i optymizmu. Dlatego cie podziwiam. Wierzę, że w grudniu wszystkie będziemy się wymieniały pieknymi zdjęciami naszych bobasów! :)

podzielam zdanie Wiolci w 100% , dzielna z Ciebie dziewczynka.
Tym razem napewno wszystko zakończy się szczęśliwie, jestem spokojna o Ciebie i Twoje maleństwo missiiss.

missiiss piękny brzusio, taki okazały:-)szok! już chyba gołym okiem u Ciebie widać i ukryć sie nie da co;):rofl2:

oczywiście podpisuję sie pod tym ci napisały dziewczyny!!!!! super babka z Ciebie;) Bóg Ci wynagrodzi, zobaczysz jaka bedziesz szcześliwa:)))

reklama
oby :) strasznie bym chcialabyc juz prawdziwa mamusia :) mam nadzieje ze nam wszystkim szybko zleci do tego grudnia :)
a brzucha no ukryc si enie da :)

dziekuje za taka opinie choc ja i tak uwazam ze zolza ze mnie :p :)

Ostatnia edycja:
Do góry