reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Śliczne macie te brzuszki , po moim to właściwie nic nie widać bo jeszcze nie zrzuciałm wszystkich kilogramów po pierwszej ciąży także u mnie to pewnie trochę potrwa . Chociaż z Mateuszem bardzo szybko pokazał mi się brzuszek w 12 tc każdy mógł się domyśleć patrząc na mnie co jest grane:))

reklama
nie wiem od czego to zalezy :) pewnie od anatomii, ja mam waziutkie bioderka i jak tyje to zawsze rekach i brzuszku, sila rzeczy ciaza zaczyna mnie juz wypychac w polaczeniu z wzdeciami ;)),

U mnie to ciężko stwierdzić czy to ciązowy czy oponkę wypchało hahaha:p
fakt faktem dopiąc w spodnie sie nie mam szans...
No ale te co maja się czym chwalić to o foty prosimy!!!!!!!:))))))

Asheara widzę że jesteś w ciązy z bliżniakami:))) gratuluję no i zapraszamy na nasz wątek grudniówek:) Termin masz na 26.XII, chyba dokładnie tak jak ja:)

rusalka a ja cie podziwiam za dzidzia jedno po drugim :) chyba bym nie miala odwagi tak zajmowac sie malym szkrabem i znow byc w ciazy :0 ) wiec szacun |:)

reklama
Do góry