reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
No dziewczynki:) teraz to już nikt wam "przejedzenia" nie zarzuci:) śliczne ciążowe brzucholki:D

Wiecie, czasem zaglądam na inne wątki - listopad, pażdziernik, ale tamte brzuchy takie ładne jak nasze nie są;-) I raczej mniejsze, tak mi sie wydaje.....

wrublik jak bedziesz robic fote to zrobbardziej z boku bo tak ja przynajmniej malo co widze... :)

ewwe no moj moze ciutke urosl bo moze sie jeszcze tak nie rozpycha :p troce tluszczu mi zjadl wiec i nie urosl brzusio :p ale wtedy byl bardziej okraglutki a teraz sie lekko szpiczasty zrobil :)

Oglądam Wasze brzuszki i dochodzę do wniosku, że ja to mam jakiś przymaławy jak na mój 20 tydzień...:( Pewnie jeszcze będę na niego narzekać, że ciężki, ale póki co od paru tygodni nie rośnie w ogóle :(

a oto mój brzuszek z wczoraj :) Zobacz załącznik 268984Zobacz załącznik 268985
ewa86 też po obejrzeniu zdjęć tutaj myślałam że mojego wcale nie będzie widać, w niektórych ubraniach brzusio nadal mi się chowa tak jakby jego nie było, zresztą nawet znajomi mi mówią że ja chyba brzuszek czasem odpinam i zostawiam w domu :-) ale to zależy w czym jestem, akurat w tej tuniczce, co na zdjęciu (m.in. w świecie bawełny była na nią promocja 19.90:szok:) brzuszek zawsze jest taki drobniutki, a już na zdjęciu bez ubrania uwydatnia się w całej okrasie :-D

reklama
Ja jakoś przesadnie szczupła nie jestem, ale zawsze mi zbędne kilogramy szły w biodra, a brzuch miałam płaściutki, więc myślałam, że szybko i ładnie wyskoczy :) A on wyskoczył troszkę i stoi ;) A już mógłby się powiększyć, bo Młode chyba ma za ciasno - tak się rozbija po ściankach, że mi świeczki w oczach stają...
No i właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia w ciąży! Nie licząc pierwszego i drugiego miesiąca, kiedy nic nie było widać. A Małżonek fotograf z zamiłowania... Tak to jest, że szewc bez butów chodzi. Skończę jak moja Mama - bez ani jednego zdjęcia mimo trzech ciąż...

Do góry