reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

A to mój wielki brzusio , przynajmniej mi się tak wydaje hehe

Załączniki

• 15tc.jpg
    15tc.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 90
reklama
ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac :tak: i ciuchy nadal normalne nosze

12 tydzień to chyba trochę za wcześnie na brzuszek ? :) w sumie to zależy od figury. Mi jeszcze nic nie widać, ciuchy noszę te same. Może to dlatego, że mam oponkę, albo też że jeszcze za wcześnie :) hehe

a to moj brzuszek, troche duzy i z reszta kazdy mi to to mowi, a niech se gadaja...super brzuszki dziewczyny:tak:P6080093.jpg

Sliczne macie brzuszki! :-D

Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo :-D

Sliczne macie brzuszki! :-D

Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo :-D

a może jakieś zdjęcie?:D

ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac :tak: i ciuchy nadal normalne nosze
dokładnie mam tak samo. Chociaż ja już widzę (i mąż też) i co gorsza, wydaje mi się, że z Wiki jeszcze nic a nic nie było widać.
Ale w pracy, po brzuszku nikt nie pozna.

12 tydzień to chyba trochę za wcześnie na brzuszek ? :) w sumie to zależy od figury. Mi jeszcze nic nie widać, ciuchy noszę te same. Może to dlatego, że mam oponkę, albo też że jeszcze za wcześnie :) hehe

:) na moje to chyba najbardziej od figury, ale też od dzidziusia - u mnie teraz inaczej niż było przy Wiki. W sierpniu sama ocenisz:)

hej grudnioweczki piekne brzuszki zazdroszcze ja jestem stycznioweczka 2011 ale mam cicha nadzije ze dzidzia urodzi sie w grudniu :-) czytalam ze pisalyscie co na rozstepy?? ja osobiscie bardzo wam polecam krem palmers u nas mozna go dostac tylko na allegro bo tak normalnie to w uk i usa ja uzywalam palmers ale normalny nie dla kobiet w ciazy i byl rewelacyjny i teraz zamierzam kupic na dniach wlasnie z allegro palmers ale dla kobiet w ciazy :-)

missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)
żabka - może Ty wskoczysz w grudzień, a ja w styczen, kto to wie?? Połozna mi wyznaczyła termin na 31 grudnia, zobaczymy czy będzie zweryfikowany po usg z pomiarami:)
tak czy siak staraczki górą:)

reklama
A mój brzuch wczoraj jakiś większy był i czułam jakby mi w środku ktoś coś rozciągał. Dziwne uczucie. Stwierdzam, że dzidzia już przesuwa się troszkę wyżej, przez co w nocy mogę dłużej pospać;)

Do góry