reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

A to mój wielki brzusio , przynajmniej mi się tak wydaje hehe

Załączniki

• 15tc.jpg
    15tc.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 93
reklama
ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac :tak: i ciuchy nadal normalne nosze

12 tydzień to chyba trochę za wcześnie na brzuszek ? :) w sumie to zależy od figury. Mi jeszcze nic nie widać, ciuchy noszę te same. Może to dlatego, że mam oponkę, albo też że jeszcze za wcześnie :) hehe

a to moj brzuszek, troche duzy i z reszta kazdy mi to to mowi, a niech se gadaja...super brzuszki dziewczyny:tak:P6080093.jpg

Sliczne macie brzuszki! :-D

Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo :-D

Sliczne macie brzuszki! :-D

Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo :-D

a może jakieś zdjęcie?:D

ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac :tak: i ciuchy nadal normalne nosze
dokładnie mam tak samo. Chociaż ja już widzę (i mąż też) i co gorsza, wydaje mi się, że z Wiki jeszcze nic a nic nie było widać.
Ale w pracy, po brzuszku nikt nie pozna.

12 tydzień to chyba trochę za wcześnie na brzuszek ? :) w sumie to zależy od figury. Mi jeszcze nic nie widać, ciuchy noszę te same. Może to dlatego, że mam oponkę, albo też że jeszcze za wcześnie :) hehe

:) na moje to chyba najbardziej od figury, ale też od dzidziusia - u mnie teraz inaczej niż było przy Wiki. W sierpniu sama ocenisz:)

hej grudnioweczki piekne brzuszki zazdroszcze ja jestem stycznioweczka 2011 ale mam cicha nadzije ze dzidzia urodzi sie w grudniu :-) czytalam ze pisalyscie co na rozstepy?? ja osobiscie bardzo wam polecam krem palmers u nas mozna go dostac tylko na allegro bo tak normalnie to w uk i usa ja uzywalam palmers ale normalny nie dla kobiet w ciazy i byl rewelacyjny i teraz zamierzam kupic na dniach wlasnie z allegro palmers ale dla kobiet w ciazy :-)

missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)
żabka - może Ty wskoczysz w grudzień, a ja w styczen, kto to wie?? Połozna mi wyznaczyła termin na 31 grudnia, zobaczymy czy będzie zweryfikowany po usg z pomiarami:)
tak czy siak staraczki górą:)

reklama
A mój brzuch wczoraj jakiś większy był i czułam jakby mi w środku ktoś coś rozciągał. Dziwne uczucie. Stwierdzam, że dzidzia już przesuwa się troszkę wyżej, przez co w nocy mogę dłużej pospać;)

Do góry