reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac i ciuchy nadal normalne nosze
(: Anka :)
Fanka BB :)
Sliczne macie brzuszki!
Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo
Mi tez sie powiekszyl. I tak przed ciaza juz brzuszek mialam lekki, wiec jak sie zwiekszyl, to tez juz niezle wyglada. Moze i za szybko troche, ale co ja sie tym bede przejmowac - w koncu w srodku moje ukochane malenstwo
ewwe
Fanka BB :)
Sliczne macie brzuszki!
a może jakieś zdjęcie?
Antylopka
Potrojna mamuska
dokładnie mam tak samo. Chociaż ja już widzę (i mąż też) i co gorsza, wydaje mi się, że z Wiki jeszcze nic a nic nie było widać.ale macie ladne brzuszki!!!! zazdroszcze Wam, bo u mnie jeszcze nic nie widac. tzn jakogladam sie na golasa, to juz mam taka lekka gorke, ale w ubraniu to nic. nawet jak wczoraj powiedzialam w pracy, to wszyscy stwierdzili, ze na pewno ich oklamuje, bo nic nie widac i ciuchy nadal normalne nosze
Ale w pracy, po brzuszku nikt nie pozna.
12 tydzień to chyba trochę za wcześnie na brzuszek ? w sumie to zależy od figury. Mi jeszcze nic nie widać, ciuchy noszę te same. Może to dlatego, że mam oponkę, albo też że jeszcze za wcześnie hehe
na moje to chyba najbardziej od figury, ale też od dzidziusia - u mnie teraz inaczej niż było przy Wiki. W sierpniu sama ocenisz
Antylopka
Potrojna mamuska
żabka - może Ty wskoczysz w grudzień, a ja w styczen, kto to wie?? Połozna mi wyznaczyła termin na 31 grudnia, zobaczymy czy będzie zweryfikowany po usg z pomiaramihej grudnioweczki piekne brzuszki zazdroszcze ja jestem stycznioweczka 2011 ale mam cicha nadzije ze dzidzia urodzi sie w grudniu :-) czytalam ze pisalyscie co na rozstepy?? ja osobiscie bardzo wam polecam krem palmers u nas mozna go dostac tylko na allegro bo tak normalnie to w uk i usa ja uzywalam palmers ale normalny nie dla kobiet w ciazy i byl rewelacyjny i teraz zamierzam kupic na dniach wlasnie z allegro palmers ale dla kobiet w ciazy :-)
missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)
tak czy siak staraczki górą
reklama